Eveniment-Social

ATN Show – nou concept de spectacol marca Ateneul Național din Iași

Publicat: 16 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
ATN Show  nou concept de spectacol marca Ateneul Național din Iași
ATN Show este un nou concept de spectacol marca Ateneul Național din Iași, bazat pe interacțiunea dintre public și actori

Marți, 21 mai, de la ora 19.00, vă invităm în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” al Ateneului ieșean, la cel mai nou proiect de improvizație intitulat ATN Show, cu alte cuvinte – Atenție, Tenacitate, Nebunie.

ATN Show este un nou concept de spectacol marca Ateneul Național din Iași, bazat pe interacțiunea dintre public și actori. Acțiunea se întâmplă între 4 actori, care vor fi puși în diferite situații, temele fiind preluate de la public. Aceștia vor trece prin 8 runde teatrale, fiind punctați de către spectatori iar la sfârșitul serii unul dintre ei va deveni vedeta show-ului.

„ATN Show este un experiment teatral, conceput în ideea de a integra spectatorul în actul artistic. Bazat pe exerciții de improvizație, spectacolul este conceput spre deliciul și amuzamentul publicului de toate vârstele. Sperăm ca acest proiect să fie pe gustul publicului și vă asigurăm că întreaga noastră echipa va continua să creeze cât mai multe proiecte captivante”, a declarat Gheorghiță Rusu-Persic.

Distracția este asigurată de actorii Dumitru Florescu, Codrin Dănilă, Florin Gorgos, Mara Lucaci și Răzvan Grosu, momentele muzicale fiind susținute de Paul Pintilie. ATN Show este un spectacol improvizat, cu muzică, actori faini și comedie de bun gust.

Întregul program al Ateneului ieșean cât și achiziționarea biletelor pot fi accesate pe site-ul oficial https://www.ateneuiasi.ro/ sau la casieria instituției.

Adauga un comentariu