Eveniment-Social

ADMITERE 2021. S-au afișat primele rezultate, parțiale, la două dintre cele mai căutate facultăți ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Publicat: 19 iul. 2021

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a scos la concurs, pentru sesiunea de admitere din iulie, 7.687 de locuri pentru admiterea la studii universitare de licență și 4.267 de locuri pentru admiterea la studii universitare de master.

Absolvenții de liceu au avut la dispoziție 4.219 locuri la buget și 3.468 de locuri cu taxă. Dintre locurile fără taxă, 107 locuri sunt pentru absolvenții de licee situate în mediul rural, 22 pentru etnicii rromi și 15 locuri pentru candidații proveniți din sistemul de protecție socială.

Pentru admiterea la studii universitare de master au fost scoase la concurs 2.533 de locuri fără taxă și 1.734 de locuri cu taxă.

S-au afișat primele rezultate, parțiale, la două dintre cele mai căutate facultăți ale Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași:

Pentru a afla câte persoane s-au înscris pentru a studia în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza”, accesați linkurile de mai jos:

FACULTATEA DE EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORT

Programul de master: EDUCAȚIE FIZICĂ ȘI SPORTIVĂ ȘCOLARĂ

Programul de master: FITNESS ȘI ESTETICĂ CORPORALĂ

Programul de master: KINETOTERAPIA ÎN TRAUMATOLOGIA SPORTIVĂ

Facultatea de Teologie Ortodoxă a publicat rezultatele admiterii 2021.

Studii de licență: https://www.teologie.uaic.ro/…/464d8e8e-cd33-44be-a807…
Studii de master: https://www.teologie.uaic.ro/…/f4b79d10-f7d7-4b1a-bbe1…

Facultățile aflate în topul preferințelor viitorilor studenți

În perioada 12 – 17 iulie 2021 s-au evidențiat preferințele viitorilor studenți. Cele mai căutate facultăți din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași sunt:

  1. Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor
  2. Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației
  3. Filosofie şi Știinţe Social – Politice
  4. Facultatea de Informatică
  5. Facultatea de DreptAdauga un comentariu