Mozaic muzical

Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn. “Nu am bani să-mi plătesc nici chiria!”

Publicat: 10 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn. Nu am bani să-mi plătesc nici chiria
Aurel Padureanu a ajuns la sapă de lemn după moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn după moartea Corneliei Catanga. Din nefericire, din cauza problemelor financiare pe care cântărețul și fiul lui le-au avut în perioada pandemiei, acum au ajuns să fie evacuați din vila din Bragadiru.

În prezent, aceștia locuiesc cu chirie într-un apartament modest din cartierul Rahova.

Aurel Pădureanu a ajuns la sapă de lemn după moartea Corneliei Catanga

Pentru vila din Bragadiru plăteau 550 de euro pe lună chirie, iar acum Aurel și Alex Pădureanu trebuie să scoată din buzunar 350 de euro pentru apartamentul din Rahova.

Refuzat de Gigi Becali, căruia i-a cerut, disperat, o casă la curte în mai multe rânduri, Aurel Pădureanu a obținut până la urmă promisiunea unui primar de sector, care s-a oferit să-i plătească chiria pentru o casă.

„Nu am mai putut să stau în Bragadiru, casa ne amintea de Cornelia. Ne-am mutat în Rahova, trebuie să plătesc și aici 350 de euro pe lună chirie. Asta e, am început să mai cânt, îmi fac meseria. Deocamdată rămânem aici. Nu a vrut nimeni să ne ajute. Am vorbit cu un domn primar și-mi dă o sumă de bani ca să pot să-mi plătesc chiria la o casă cu curte. Eu nu pot să stau la bloc, că fac zgomot când cânt. La curte însă se plătește peste 500 de euro. Eu nu am bani nici de chiria asta de la bloc”, a declarat Aurel Pădureanu, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

Cum au ajuns să rămână fără casă

Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu aveau mari probleme cu banii în momentul când artista s-a stins din viață. La un moment dat, Cornelia Catanga a mărturisit că nici de pâine nu ar mai avea bani. Cei doi au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila din Chitila. În 2014, au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila. S-au mutat atunci cu chirie, în vila din Bragadiru. Pandemia și lipsa concertelor i-au dus în situația de a nu mai avea bani să achite chiria de 550 de euro pe lună.

Alexandru Pădureanu s-a împăcat cu iubita din America și va pleca peste Ocean

Alexandru Pădureanu, fiul regretatei artiste, urmează să plece peste Ocean unde vrea să își întemeieze o familie.

„Nu mai avem lacrimi să mai plângem. Plânge sufletul, inima. O să plec în America, pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele. Vreau să-mi întemeiez o familie”, a spus fiul Corneliei Catanga.

Alexandru a avut timp de doi ani o relație cu Alina, o tânără născută la New York. Fiul Corneliei s-a despărțit, însă, în ianuarie 2021 de femeia care urma să îi devină soție. După moartea mamei sale, acesta este decis să ia viața de la capăt alături de Alina în America, unde își va continua cariera și își va întemeia o familie.

Adauga un comentariu