Cancan ultimă oră

Aurel Pădureanu, foc și pară! A răbufnit după ce Johny Romano și Connect-R au imitat-o pe Cornelia Catanga, într-o emisiune TV

Publicat: 23 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Aurel Pădureanu foc și pară A răbufnit după ce Johny Romano și Connect-R au imitat-o pe Cornelia Catanga într-o emisiune TV
Aurel Pădureanu, foc și pară! A răbufnit după ce Johny Romano și Connect-R au imitat-o pe Cornelia Catanga, într-o emisiune TV

Aurel Pădureanu a izbucnit, după ce cântărețul Johny Romano a imitat-o pe Cornelia Catanga în cadrul unei emisiuni de talente. Soțul regretatei artiste a ținut să îi dea replica tânărului, dar și altor cântăreți care au avut de interpretat piesele Corneliei Catanga în cadrul aceluiași show TV.

Iată ce mesaj le-a transmis!

Aurel Pădureanu: „Inițial am vrut să tac”

Aurel Pădureanu se simte revoltat, după ce a văzut momentul lui Johny Romano din cadrul unei emisiuni de talente, unde a fost trebuit să interpreteze o piesă a Corneliei Catanga și să o imite pe regretata artistă de muzică lăutărească.

Soțul cântăreței nu a privit deloc cu ochi buni acest lucru și nici un așa-zis videoclip postat pe TikTok, de Johny Romano.

„Pe Cornelia au mai imitat-o nume mari ca Marcel Pavel și Monica Anghel sau Pepe. Artiști, nu păcălici! Dar ei nu au făcut bășcălie! Nu au luat-o în râs!(…) Cine este să facă glume proaste pe seama soției mele? Inițial, am vrut să tac, dar când mi-a arătat băiatul că a publicat și pe TikTok un filmuleț la mișto, nu m-am mai abținut. Vrea să se facă cunoscut pe numele Corneliei, vorba băiatului meu, Alexandru. Rona a fost prietenă cu Cornelia. A cântat frumos. Dar individul acesta se prostea!(…)”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru viva.ro.

Și Connect-R a ajuns pe „lista neagră” a lui Aurel Pădureanu

Nu doar Johny Romano s-a numărat printre artiștii care l-au înfuriat pe soțul Corneliei Catanga, după ce au imitat-o pe cântăreață în cadrul acelui show TV. Și Connect-R a ajuns pe „lista neagră” a lui Aurel Pădureanu.

„Pe soția mea, Cornelia Catanga, au mai imitat-o și alți artiști(…). Și Connect-R m-a deranjat atunci când a imitat-o. Și Cornelia trăia, pe atunci. Dar i-am spus în particular, când l-am întâlnit la un eveniment, că nu e frumos că a râs de boala cu ochii a Corneliei, că nu vedea bine!”, a mai spus Aurel Pădureanu, pentru sursa menționată.

Adauga un comentariu