Local

Autobuze nou achiziționate pentru cele mai solicitate trasee din Iași – Galerie Foto

Publicat: 02 nov. 2020
Autobuze nou achiziționate
Autobuze nou achiziționate

Autobuze nou achiziționate pentru cele mai solicitate trasee. Compania de Transport Public Iași a achiziționat, în urma unei licitații publice, 21 de autobuze rulate, cu caracteristici tehnice moderne, pentru a suplimenta numărul unităților de pe traseele aglomerate. 12 dintre vehicule, marca Solaris, de 12 metri lungime, provin din Olanda, iar celelalte 9, marca MAN, articulate, de 18 metri lungime, din Germania.
Autobuzele vor fi supuse unor verificări tehnice amănunțite, iar după încheierea acestora mijloacele de transport vor fi distribuite pe traseele cele mai solicitate.  În perioada următoare, vor fi aduse și autobuzele din Germania la Iași.

Comentarii
  • Bravos Natiune!
    Stoica & Primaria pun autobuzele noi, cumparate cu banii Iesenilor, sa circule la Tomesti, Miroslava, Ciurea, etc. si sa vezi cum autobuzele astea Second Hand vor fi puse sa circule in oras.
    Cred ca ar fi normal ca autobuzele noi de pe traseele exterioare Iasului sa fie aduse sa circule pe traseele din Iasi si astea second hand sa fie puse pe traseele exterioare.
    Stoica s-ar putea sa te trezesti cu vreo plangere penala acum in plina pandemie ca expui calatorii infectiei cu Covid.

Adauga un comentariu