Actualitate

Autoturism în flăcări pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre București-FOTO, VIDEO

Publicat: 01 aug. 2021
Mașina se află pe banda de urgență

Un autoturism arde cu flacără deschisă, la ora transmiterii acestei știri, pe Autostrada Soarelui, la km. 125. Mașina se află pe banda de urgență. Din primele informații, nu există victime. Nu se cunoaște motivul pentru care mașina a luat foc. Traficul se desfășoară cu greutate.

Este aglomerație duminică după-amiaza pe sensul spre Capitală al Autostrăzii Soarelui, iar polițiștii le recomandă șoferilor rute alternative.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, la ora 16.00, valorile de trafic sunt ridicate pe sensul de deplasare către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța.

Polițiștii le recomandă șoferilor care se întorc de pe litoral duminică după-amiază folosirea rutelor alternative, respectiv:

DN 2A Constanța – Hârșova – Slobozia – Urziceni – DN 2 – București;

A2 – Fetești sau Drajna – DN 3A – Lehliu-Gară – DN 3 – Fundulea – București;

DN 3 Constanța – Murfatlar – Adamclisi – Ostrov (traversare cu bacul) – Călărași – DN 21 Călărași – Drajna – A2 Drajna – București (sau, din municipiul Călărași – DN 3 – Lehliu-Gară – Fundulea – București).

Șoferii sunt sfătuiți, de asemenea, să circule cu prudenţă, să păstreze distanţa regulamentară între mașini şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

 

Adauga un comentariu