Info Turism

Avalon – insula care fascineaza omenirea de secole intregi – VIDEO

Publicat: 25 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Avalon - insula care fascineaza omenirea de secole intregi - VIDEO
Insula care fascineaza omenirea

Avalon – insula care fascineaza omenirea. Întotdeauna fenomenele stranii și misterele au înspăimântat și fascinat deopotrivă lumea. Aceste mistere sunt prezente peste tot în lume. Poate că uneori chiar se petrec lucruri neînțelese, poate că alteori este doar imaginația omului.

Uneori, însă, înțelegerea lor ar însemna și sfârșitul poveștilor de acest gen. Și parcă, totuși, nimeni nu vrea, de fapt, să se destrame vraja…

Una dintre locațiile mitice mitice care fascinează omenirea de secole întregi este insula Avalon. Aceasta mai este cunoscuta că și tărâmul din apropierea Regatului Unit care servește drept mormânt pentru regele Arthur.   

Regele Arthur este principalul pion din legenda întregirii insulelor Britanice într-un regat.

Avalon – insula care fascineaza omenirea. Mormânt pentru regele Arthur

Avalon, o insula de legenda, este prezentata în unele povesti că locul în care Arthur a ales să își duca bătrânețile sau locul în care acesta a fost înmormântat de către Merlin. De asemenea, conform pasionaților de mitologie, insula este totodată și locul din care provine legendara sabie Excalibur.

Încă din secolul al XII-lea, se credea că aceasta locație mitica, plina de energii magice, se afla în Glastonbury. În anul 1190 călugării de Glastonbury Abbey au afirmat că au găsit rămășițele regelui Arthur și a reginei.

Scrierile lui Gerald of Wales pretind că Glastonbury a fost numit Avalon, în timpurile străvechi.

Însă Camelotul, locul care reprezenta centrul regatului construit de regele Arthur în legende, nu are o locație bine definita.

Întregul mister al Avalonului datează încă din secolul doisprezece, devenind popular în Franța.

Adauga un comentariu