Magazin

Avantajele minunate ale unui fotoliu de masaj

Publicat: 09 sept. 2021

Nici nu pot începe să vă spun cât de mult îmi plac fotoliile de masaj. Au calități terapeutice uimitoare, care nu numai că mă pot scuti de tot stresul, ci îmi pot îmbunătăți semnificativ și circulația sângelui.

Dar permiteți-mi să vă povestesc puțin despre ceea ce le face atât de geniale.

De ce ar trebui să achiziționați un fotoliu de masaj?

Nu ar trebui să facem niciodată o investiție majoră înainte de a cerceta cu atenție produsul pe care dorim să îl obținem. Nu ar trebui să căutăm doar principalele caracteristici și specificații, ci și dacă producătorul încearcă întotdeauna să facă un pas suplimentar cu fiecare dintre produsele sale.

Pentru un fotoliu de masaj excelent, atât proiectantul, cât și inginerul trebuie să lucreze strâns împreună pentru a realiza un produs care nu numai că se poate mândri cu o calitate superioară a construcției, dar întrunește și toate caracteristicile științifice cele mai recente. Acesta este singura modalitate prin care designul se păstrează simplu, dar se conferă și o notă de rafinament și eleganță.

Masaj muscular profund

Caracteristica Deep Tissue Massage (Masaj Muscular Profund) este ceea ce ne place cel mai mult la un fotoliu de masaj. Există o mulțime de modele de fotolii de masaj pe piață care ratează însă această necesitate, oferind clienților o experiență care este fie prea moale, fie prea puternică.

Cei mai mulți dintre noi avem locuri de muncă în care trebuie să stăm într-un scaun ore în șir în fiecare zi. Acest lucru ne face adesea să suferim de dureri de spate și de crampe musculare, care la rândul lor sunt rezultatul unei circulații deficitare a sângelui.

Aici sunt utile rolele de masare a țesuturilor profunde. Asemenea role au mai multe niveluri de intensitate pe care le putem parcurge în cicluri, obținând astfel un masaj foarte complet de calitate „spa”, în interiorul propriei case.

Personalizare excelentă

În afară de alegerea nivelului de intensitate, fotoliul ar trebui să ajute utilizatorii să personalizeze chiar poziția rolei pe spate și să ofere o sesiune de masaj foarte personalizată.

În acest fel, am putea alege tipul de stil de masaj dorit, în funcție de modul în care ne-a afectat ziua.

Unul dintre cele mai bune masaje corporale

Un fotoliu de masaj bun are mai multe airbag-uri situate strategic pe întreaga suprafață de contact. De la regiunea umărului până la talie, șold și picioare, fiecare dintre zone ar trebui să aibă diferite niveluri de intensitate din care să poți alege și să obții o experiență de masaj complet personalizată.

De exemplu, setând separat intensitatea fiecărei părți, puteți programa aparatul pentru a vă oferi un masaj ușor la picioare, în timp ce obțineți o apăsare profundă a țesutului în zona umerilor.

Totuși, dacă nu aveți timp sau răbdare să vă creați propriile setări de masaj, un fotoliu de calitate vine de obicei cu câteva stiluri de masaj prestabilite din care să puteți alege.

Verdict

Un fotoliu de masaj este de departe printre cele mai bune instrumente de relaxare la domiciliu pe care le poți întâlni vreodată. Nu numai că vine cu o varietate de caracteristici personalizabile, dar vă va permite, de asemenea, să vă creați stilul de masaj pentru a se potrivi variatelor nevoi și cerințe din viața voastră.

Dar ce fotoliu de masaj am putea găsi în România? La noi nu se produce așa ceva. Recomandarea noastră? Să alegem ceva japonez: Japonia este cunoscută pentru realizarea unora dintre cele mai bune fotolii de masaj de pe piață. Am căutat însă și am găsit ceva foarte interesant: tradiția fotoliilor de masaj japoneze are o prezență locală: haideți să facem o vizită în magazinul Fujiiryoki România!

Comentarii
Adauga un comentariu