Titlurile zilei

Avem mărturia! Adolescentul care a scăpat cu zile din carnagiul de la Șcheia vine cu o pistă incredibilă: „A vrut să se sinucidă. A spus prin sat că umblă murdar, dar de luni va fi în costum” (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 03 mai 2023
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Avem mărturia Adolescentul care a scăpat cu zile din carnagiul de la Șcheia vine cu o pistă incredibilă A vrut să se sinucidă. A spus prin sat că umblă murdar dar de luni va fi în costum EXCLUSIV - FOTOVIDEO
Ștefănel Andrei Lorenț vine cu o pistă incredibilă, făcând niște mărturii halucinante

Adolescentul care a scăpat cu zile din carnagiul de la Șcheia vine cu o pistă incredibilă. Mărturiile sale sunt de-a dreptul halucinante. Mama lui nu își poate reveni din șoc

Întrebări fără răspuns au rămas după accidentul rutier mortal din Șcheia. Mai mulți oameni din sat susțin că Ștefănel Andrei Lorenț, adolescentul care a scăpat cu viață, a fost cel care a condus mașina în momentul producerii tragediei. Dar Ștefănel face niște mărturii ce îți provoacă fiori pe șira spinării. O pistă absolut fascinantă.

Avem mărturia! Adolescentul care a scăpat cu zile din carnagiul de la Șcheia vine cu o pistă incredibilă

Momente de groază în sânul a trei familii din comuna ieșeană Heleșteni. Ștefănel Andrei Lorenț are 17 de ani și este elev în clasa a XI-a la Liceul Tehnologic „Mihai Busuioc” din Pașcani. Are toată viața înainte, dar coșmarul pare să-l urmărească. Acesta a povestit, în exclusivitate, reporterilor BZI cum s-a întâmplat totul, pas cu pas. Să fie adevărat? Încă nu se poate ști cu exactitate acest lucru.

„Ne-am urcat în mașină. Am plecat la PECO. Am alimentat de 20 de lei și am cumpărat 3 beri la sticlă. La omul care era la PECO i-a lăsat 10 lei bacșiș și i-a spus să nu zică la nimeni că el este un pic băut la volan. Andrei Iulian Alexa (n.r. – băiatul de 21 de ani care a murit) era la volan. Nu avea permis, dar s-a urcat. Portiera stângă la mașină nu se deschidea, fiind doar două scaune.

El era la volan, eu eram pe locul din dreapta și cumva între scaune, dar în spate era Edi (n.r. – băiatul de 15 ani care a decedat). După ce am plecat de la PECO și am făcut niște curbe, băiatul de 21 de ani a spus că fie mor eu, fie murim toți 3 și a început a accelera. El a vrut să se omoare. Când s-a izbit în capul de pod, Edi atât a spus: «Văleu». Apoi a murit. Îmi pare rău. Erau băieți buni și prietenii mei. Ne ajutam mereu, dar nu știu ce s-a întâmplat cu Iulian. El era un băiat liniștit.

Am înțeles că de vreo săptămână se tot certa cu iubita lui care avea să-i devină soție. Nouă și prin sat a spus: «Acum umblu murdar, dar de luni voi fi în costum». Eu acum iau calmante. Închid ochii și aud și văd doar asta”, mărturisește Ștefănel Andrei Lorenț.

Florentina Lorenț, mama tânărului: „Putea fi și băiatul meu în sicriu”

Mama adolescentului care a scăpat din tragedia ce a avut loc în data de 29 aprilie 2023, în jurul orei 03:30, nu își poate reveni din șoc și speră să se îndrepte lucrurile.

„Nu vă imaginați ce este în sufletul meu de mamă. Sunt în aceeași situație ca și el. Putea fi băiatul meu în sicriu. Ne pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Când am aflat am fost nebună de cap. L-am întrebat ce a căutat acolo. Dar el a răspuns că l-au chemat băieții, ca de fiecare dată. E cumplit, nu ne așteptam la așa ceva”, povestește Florentina Lorenț, mama tânărului care a scăpat cu viață din cumplitul accident.

Familia copilului de numai 15 ani, Eduard Morariu, se află la capătul puterilor. Părinții, Ionel și Marcica, sunt despărțiți, dar în aceste clipe îi leagă o durere inexplicabilă. Se pregătesc de înmormântarea singurului fiu, care va avea loc astăzi. Joi va fi condus pe ultimul drum Andrei Iulian Alexa.

„Este singurul meu fiu. Am vorbit cu el joi (n.r. – 27 aprilie 2023). Mi-a spus că merge la stână, pentru că vrea să aibă un bănuț al lui. Tatăl său nu era de acord, s-au certat puțin, dar nu a fost ceva ieșit din comun. Ionel voia să îl protejeze și să-l știe acasă. Când am aflat am crezut că mor.

Aveam planuri mari. Voiam să vin în vară să îi facem buletinul și să-l aduc în Italia, să ajungă un om mare. Nu am mai reușit”, destăinuie cu ochii plini de lacrimi Marcica Morariu, mama copilului de 15 ani care s-a stins în accidentul rutier.

Rămâne de văzut ce vor descoperi anchetatorii ieșeni și cine se va face vinovat pentru carnagiul de la Șcheia.

Comentarii
  • Nu aveți nicio mărturie, aveți niște declarații care trebuie verificate. Între altele, de acest minor de 17 ani răspund părinții care nu aveau habar de copilul lor. Probabil că au luat deja legătura cu un avocat care îi învață ce să spună pentru că de la 16 ani minorii răspund penal.

  • Tantea, da’ il poti pua un eTtallea si acuma, ca tot om mare il faci, basca buletinul.
    Intre timp daca nu se mai poate vorbi de educatie, putem atinge subiectul instinctului de conservare. Evident, nu e cazul acum, omului mare ii lipseau ambele.
    Ramane doar o explicatie: selectia naturala. Asta nu da gres, nici la 3 noaptea.

  • Copilul nu pare sa se simta vinovat de nimic. Un copil la varsta lui daca facea o asa nenorocire, ar fi fost distrus psihic si emotional.Pot baga mana in foc ca nu minte. Plus de asta, sunt camerele de la peco. Se poate observa cu usurinta cine s a ur at la volan. Nu mai mancati kkt si invinovatiti un copil ce are toata viata inainte.

  • Dracii înpelitati vă meritați soarta ! Va cautat moartea și va găsit moartea imediat ! Nu aveați somn la ora aia ? Iar tu cel care trăiești să răspunzi penal și pentru ceilalți decedați! Părinții sunt de vină că nu au avut grijă de ei ! Se vede că nu au cei 7 ani de acasă ! Dumnezeul să-i ierte !

Adauga un comentariu