Local

Avem mărturia! Iată care este filmul complet al crimei de la majorat. Mai sunt încă două persoane implicate? – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

Publicat: 19 sept. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Avem mărturia Iată care este filmul complet al crimei de la majorat. Mai sunt încă două persoane implicate - EXCLUSIVFOTOVIDEO
Încep să iasă la iveală detalii înfiorătoare din secunda de după tragedia din localitatea Ciurea

Avem mărturia. Iată care este filmul complet al crimei de la majorat. Încep să iasă la iveală detalii înfiorătoare din secunda de după tragedia din localitatea Ciurea. „Cuțitarul”, Andrei Petronel Silion, cunoscut drept Casapu, a mai avut încă doi complici. Ar fi fost ajutat să fugă de la locul faptei

Momente de coșmar în localitatea Ciurea. Încep să iasă la iveală detalii importante din momentul tragediei din noaptea din 16 spre 17 septembrie 2023. Este un martor cheie care face niște dezvăluiri halucinante. Casapu, puștiul cu aere de șmecher, n-ar fi fost singurul care a constituit această scenă macabră. Ar mai fi avut două ajutoare. Unul dintre ei a contribuit la măcel cu diferite obiecte, iar celălalt s-a ocupat de transportul vinovaților pentru a nu da piept cu legea. În acest moment, doar Andrei Petronel este arestat preventiv pentru 30 de zile, iar ceilalți doi sunt acasă, în fotoliul lor comod.

Iată care este filmul complet al crimei de la majorat. Mai sunt încă două persoane implicate?

A apărut un martor cheie care povestește pas cu pas cum s-a întâmplat totul în noaptea în care a avut loc tragedia. Familia tânărului care și-a dat ultima suflare la două case distanță de locul unde a copilărit cere dreptate pentru cele întâmplate.

„Nimeni nu ia măsuri. Noi încă suntem în pericol în acest moment, fiind vorba de o infracțiune destul de gravă, omor și tentativă de omor. Acel Andrei Petronel Silion, fost Casapu, nu a fost singurul implicat. El a dat cu cuțitul, dar mai era și Armando Florin Maxim, care a lovit cu o rozetă, atât pe Sebi (n.r. – Sebastian Iulian Butnariu, tânărul ucis), cât și pe Cristi (n.r.- Tudose Cristian, tânărul care este în stare gravă la spital). Și tatăl sărbătoritului i-a dus pe cei doi cu mașina peste deal, ca să nu îi ia din prima poliția. Deci sunt toți 3 implicați, pentru că omul respectiv a vrut să-i ajute.

Dar, cu toate astea, doar Casapu este în arest. Îs plină de durere și nu pot reacționa acum, dar nu voi sta cu mâinile în sân și voi cere dreptate, mai ales pentru Sebi. Era un copil tare bun și care a luptat pentru viața lui până în ultima clipă și a reușit atunci când a avut cancer. A scăpat ca prin minune și a reușit să se bucure doar 4 ani de o viață normală, că și-a găsit sfârșitul”, povestește o persoană care a văzut momentul de după tragedie.

Alina T.: „Mi-am sunat copilul, dar mi-a răspuns altcineva și mi-a spus: «Fiul dumneavoastră este la spital, pentru că a fost tăiat tot»”

În timp ce familia Butnariu se pregătește să-și conducă fiul și fratele pe ultimul drum, familia Tudose se roagă să își revină băiatul lor, făcând zeci de drumuri între casă și spital.

„Băiatul meu este la spital, se află la Terapie Intensivă. S-a trezit din comă, dar încă este sub supravegherea medicilor. Nu știm niciun răspuns concret, ne rugăm cu toții să-și revină. Nu știu nimic din ce s-a întâmplat atunci. Eu, ca mamă, parcă am simțit ceva și mi-am sunat copilul, dar mi-a răspuns altcineva și mi-a spus: «Fiul dumneavoastră este la spital, pentru că a fost tăiat tot».

Atunci am rămas încremenită. M-am îmbrăcat și m-am dus direct acolo. M-am interesat doar de starea lui de sănătate și nu de altceva acum. Să îl văd bine și apoi o să vorbească el”, mărturisește Alina, mama lui Cristian Tudose, tânărul care se află în stare gravă la spital.

Tânărul a ajuns în Unitatea de Primire Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. În acest moment este internat, se află în ATI, este monitorizat și tratat sub atenta supraveghere a medicilor. Miercuri, Sebastian Iulian Butnariu va fi condus pe ultimul drum.

Iată filmul complet al crimei de la majorat. Rămâne de văzut ce pedeapsă va primi Casapu și ce se va întâmpla cu ajutoarele lui.

Comentarii
Adauga un comentariu