Actualitate

Avertismentul lui Bogdan Abalași pentru Maricel Popa: Nu îl preocupă dezvoltarea agriculturii, a infrastructurii, gaz, apă curentă, canalizare

Publicat: 06 aug. 2020
Avertismentul lui Bogdan Abalasi pentru Măricel Popa
Avertismentul lui Bogdan Abalasi pentru Măricel Popa

Bogdan Abalași , candidatul Pro România pentru Consiliul Judeţean Iaşi lansează un avertisment şi o serie de acuzaţii dure la adresa lui Maricel Popa, şeful CJ Iaşi. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Bogdan Abalași susţine că şeful Consiliului Judeţean Iaşi face presiuni enorme pe membrii şi simpatizanţii Pro România.

Avertismentului lui Bogdan Abalași pentru Maricel Popa

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, fostul subprefect al Iaşului atrage atenţia asupra practicilor pe care Maricel Popa le are când vine vorba despre cheltuirea banului public. Conform Abalași, Maricel Popa pune presiune asupra membrilor şi simpatizanţilor Pro România din judeţ.

Acuzaţiile făcute de Abalași sunt extrem de grave şi duc până la ideea ca Maricel Popa îi ameninţa cu bătaia sau cu pierderea slujbelor pe cei care susţin partidul din care face parte.

” Îl avertizez public pe Maricel Popa, să se liniștească! Știu disperarea pe care o are! Știu presiunile pe care le face, împreună cu oamenii din subordine, plătiți regeşte din bani publici, asupra membrilor PRO ROMÂNIA din județul Iaşi, adevărați reprezentanți ai stângii moderne. Mă întreb, de ce îi amenință cu bătaia și pierderea slujbelor pe membrii și simpatizanții PRO ROMÂNIA?”

Maricel Popa urăşte stânga şi dispreţuieşte ieşenii, susţine Bogdan Abalași

Conform politicianului Pro România, Maricel Popa îi ureste pe ieşeni şi dispreţuieşte stânga. Acesta explica faptul că şeful Consiliului Judeţean Iaşi este un liberal vopsit în roşu şi că nu este preocupat de dezvoltarea urbană a judeţului pe care îl conduce.

Singura lui problemă şi îngrijorare pe care Maricel Popa o are, conform lui Bogdan Abalași, este aceea de a ascunde ilegalităţile pe care acesta le-a făcut de când ocupa poziţia de şeful Consiliului Judeţean, dar şi de dinainte:

” Deoarece Maricel Popa urăște stânga, disprețuiește ieșenii, pentru care în cei peste patru ani de când ocupă primul scaun din „Casa Pătrată”, nu a făcut nimic. Maricel Popa este un liberal vopsit în roșu, care a cochetat cu PNL din 2005 până în 2009, care nu doarme noaptea, datorită problemelor personale, în timp ce problemele județului nu îl interesează. Nu îl preocupă dezvoltarea agriculturii, a infrastructurii, gaz, apă curentă, canalizare, creerea de locuri de muncă, cultura, nu îl preocupă nimic din problemele județului. Singura îngrijorare arătată, este să nu iasă la suprafață neregulile făcute în cei peste patru ani de când se află la conducerea Consiliului Județean. Totuşi, ce îl sperie așa de tare, de lovește în oamenii PRO ROMÂNIA? Teama de a pierde puterea și implicit foamea de bani publici!

După vorbă din străbuni, de ceea ce iți este frică, nu vei scăpa, Maricel!” conchide Bogdan Abalași.

Bogdan Abalași cere o anchetă asupra licitației privind spitalul mobil de la Lețcani

Spitalul mobil de la Lețcani pentru tratatea bolnavilor de COVID-19 a ajuns bătaia de joc a lui Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iași. Astfel, Bogdan Abalași a arătat că se impune un control amănunțit pentru această achiziție, mai ales că au trecut mai bine de două luni de la termenul limită și investiția nu dă semne că va fi gata. „Trebuie văzut în primul rând dacă spitalul mobil de la Lețcani este o necesitate pentru comunitate. La Bacău încep lucrările pentru un spital mobil prin fonduri europene în baza unui proiect al Departamentului pentru Situații de Urgență. Ce putem face? Maricel Popa are mintea îngustă și nu a prevăzut mai departe ce se mai face? Am instalat spitalul și ce facem mai departe? Cum se aduc și de unde vin pacienții?”, a menționat Bogdan Abalași, prim-vicepreședintele PRO România Iași.

Comentarii
  • Felicitari, Bogdan! Bine punctat. Popa este complet depășit de vremuri. Avem mare încredere în tine. Ai votul familiei noastre.

  • Dacă popa ne poate spune un proiect propus de el și finalizat in patru ani îl aplaudam. Dar nu cred ca are. Ca drumurile arata nasol, aeroportul a pierdut curse și aeronave noi nu sunt, ce a făcut bun?

  • Popa a instaurat teroare în Consiliul Judetean. Agreseaza verbal toți salariații, se comporta ca un nebun în instituție. Ne urmărește permanent, este suspicios, ne acuza pe toți ca uneltim impotriva lui. Avem nevoie de un președinte care sa reprezinte cu demnitate acest judet. Felicitări, domnule Abălașei pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume.

  • Bogdane ne spui in cate partide ai fost??? Poate ne spui si ce ai facut tu din functia de subprefect! Iti place sa vorbesti de altii, dar TU cine esti??? Cum poti veni, tu care ai fost in Psd, Pc, Alde si acuma la ProPlagiator? Doamne fereste ce fel de intetese ai? „Mugurel” pai ce partid alegi, ca Bogdan e de toate, dar sangele e PSD!

Adauga un comentariu