BZI LIVE

LIVE VIDEO – Avocata Sandra Grădinaru analizează detalii esențiale din crima care a îngrozit Iașul. Nu rata emisiunea BZI LIVE! – FOTO

Publicat: 13 ian. 2022

Vineri, 14 ianuarie 2022, de la ora 13:00, în studioul BZI LIVE va fi prezentă avocata Sandra Grădinaru pentru a analiza detalii esențiale din crima care a îngrozit Iașul.
Invitata va dialoga cu moderatoarea Roxana Caraiman pe tema celor mai interesante elemente dintr-o anchetă penală, pornind de la declarația unui inculpat până la pledoaria finală înainte de prima sentință.
Fie că discutăm despre evaziune fiscală, abuz în serviciu, în astfel de situații.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Helllooo! Rolul avocatului este de a apăra clientul, adică infractorul, să nu îi fie încălcate drepturile procedurale si procesual penale. De acum din disperare după bani vă erijați în specialiști în identificarea sau ,,dezintetificarea,, infractorilor?!

  • A fost o analiza de bun simt. Adevarul supara?! Cazul Tundrea spune ceva? Dar al mezzosopranei Maria Maxim? Nu se fac greseli? Sunt lucruri evidente!!!Nu toti avocatii sunt spalati pe creier, dupa cum nici oamenii care urmaresc aceste situatii nu pot accepta pasiv toate ineptiile, aberatiile. Poate fi incompetenta, comoditate, dar s.a. pe care nu le mai enumar; dar nu e normal sa mergi pe o singura varianta de la inceput care era cea mai comoda pt anchetatori, politisti, procuror.Cine-s disperatii?

Adauga un comentariu