Prima pagină » Local » Avocatul Sebastian Felecanu a fost arestat pentru omor calificat după ce iubita lui a căzut de la etajul 6, în urmă cu un an! – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO

Avocatul Sebastian Felecanu a fost arestat pentru omor calificat după ce iubita lui a căzut de la etajul 6, în urmă cu un an! – EXCLUSIV, GALERIE FOTO, VIDEO

16 iul. 2022, 11:55,
BZI.ro, în Local

Astăzi, 16 iulie 2022, avocatul Sebastian Felecanu a fost arestat pentru omor calificat. Totul, în cadrul scandalului izbucnit după moartea frumoasei avocate Monica Cioată, din urmă cu aproximativ un an.

Judecătorii de la Tribunalul Iași au admis propunerea de arestare preventivă a avocatului Felecanu Sebastian pentru 30 de zile:

În temeiul art. 226 Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași formulată în dosarul de urmărire penală nr.1061/P/2021. În baza art. 202, art. 223 alin. 2 și art. 233 Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului Felecanu Sebastian,(…) în prezent reţinut în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat, prevăzută de art. 188 al.1 C.p. – art. 189 al. 1 lit. g Cp rap. la art. 199 al. 1 Cod penal, pe o perioadă 30 de zile, începând cu data de 16.07.2022 și până la data de 14.08.2022, inclusiv. Potrivit art. 230 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, suma de 313 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat conform delegaţiei nr. 24132 din 15.07.2022, emisă de Baroul Iaşi pentru doamna avocat Coste Ioana Cezara, va fi avansată din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei către Baroul Iaşi şi va rămâne în sarcina statului. Conform art.275 alin. (3) Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 16.07.2022, ora 11:23.

Avocatul Sebastian Felecanu a fost reținut ieri după-amiază de către procurori, fiind cercetat pentru omor calificat. Totul, în cadrul scandalului izbucnit după moartea frumoasei avocate Monica Cioată, din urmă cu aproximativ un an. Surse judiciare afirmă că, după efectuarea expertizelor, ar fi ieșit la iveală un detaliu care a schimbat totul în anchetă.

Moartea avocatei Monica Cioată, o tragedie

Amintim că, în urmă cu aproximativ un an, tânăra avocată Monica Cioată (26 de ani) a murit după ce a căzut de la etajul 6 al unui bloc din centrul Iașului. Echipajul medical deplasat la fața locului a constatat că victima era avocata Monica Cioată, din cadrul Baroului Iași. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânără, decât să declare decesul. Doctorii au mai constatat că tânăra avocată era însărcinată.

A fost declanșată ancheta și oamenii legii au constatat că tânăra a căzut de la etajul 6 al imobilului, din locuința avocatului ieșean Sebastian Felecanu. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă), iar avocatul Felecanu a fost audiat timp de câteva ore cu privire la incident. Mai mult, ușa de la intrarea în apartament a fost sigilată vreme de mai multe zile. Deoarece nu existau date care să arate că ar fi fost vorba despre vreun omor, oamenii legii nu au reținut vreo persoană atunci.

Potrivit expertizelor efectuate în dosar, nu a fost vorba despre un suicid, ci despre o omucidere, victima fiind împinsă.

Detaliul din anchetă care a dus la acuzația de omor calificat în cazul avocatului ieșean

În schimb, anchetatorii ieșeni au cerut efectuarea mai multor expertize care să arate dacă Monica Cioată a căzut, s-a aruncat ori ar fi fost împinsă de la geamul respectiv. Surse judiciare au arătat că, recent, expertizele au fost finalizate și, din câte se pare, avocata Monica Cioată ar fi fost împinsă de la geamul apartamentului de la etajul 6 al blocului „AJOFM”, din zona Târgu Cucu.

La scurt timp de la reținerea făcută ieri, procurorii ieșeni au decis să-l ducă pe avocatul Sebastian Felecanu la sediul Curții de Apel Iași, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzația de omor calificat, urmând ca instanța să decidă asupra acestuia. Amintim că anchetatorii au trimis iPhone-ul victimei în Germania, pentru a afla ce mesaje primise tânăra înainte de producerea tragediei. De asemenea, surse judiciare au spus că a fost cerută Laboratorului Interjudețean de Expertize Criminalistice (LIEC) o expertiză privind urmele preluate de la locul incidentului.

Această expertiză urma să stabilească dacă avocata Monica Cioată s-a aruncat sau a fost aruncată de la etajul 6 al blocului din zona Târgu Cucu. Ieri, avocatul Sebastian Felecanu a fost încătușat, fiind cercetat pentru omor calificat.

Comentarii
  • o proasta umbla cu un batranel

    adio, visul frumos s-a terminat.

    proaste femeile

  • In sfarsit a primit ce merita. Sper sa ramana acolo mult si bine!

  • Ii cam plac studentele, dacă va uitați pe profilul lui de fb, recent s-a postat împreună cu noua cucerire

  • Observatorul

    Oare terasa cu cafea din centrul orasului poarta ghinion avocatilor? In ultimele luni se pare ca doi clienti activi au aterizat la arest. Cine mai urmeaza?

  • La cit de URITA e, foarte bine a facut ca a CRAPAT!!!!!!!!!!!! Am mai scapat de o BOARFA !!!!!!!!!!!!

  • blondaDeLaDrept

    Eu nu inteleg cum il mai baga toate in seama dupa ce a fost implicat in treaba asta. Cred ca are ceva vrajeala pe el psihopatul, si si ele sunt boarfe clar.

  • Cica trebuie sa se duca la mare in septembrie!
    Sa iti iei si cupoanele de pensie Felecanu Sebastian! Ca o sa ai nevoie peste 20 de ani :))

  • Inquisitor, du-te dracului! Femeia era însărcinată, a fost ucisă, iar tu, bovină, o numești boarfă! De unde știi, avortonule?
    Ia-te de mâna cu ” blondaDeLaDrept” și duceți-vă dracului de borâturi! Este vorba despre uciderea a două ființe, jeguri umane ce sunteți! Era urâtă și trebuia să moară, după părerea ta de retardat!? Mă-ta era frumoasă, bovină proastă, de n-a fost aruncată de la etaj și te-a lepădat în această lume?

  • @Felicia, am avut o coarda de la o institutie publica care a divortat. Numai in c w r se footea si suje cucul in fiecare zi….si ea poza in mare doamna. Cred ca si tu esti o penala si esti ca ea…

  • Fii tare fratello! Ai grija sa nu scapi sapunul! Si sa nu guiti ceva de mine ca-ti iei 5 ani supliment!

  • Vaduvul negru!

  • Fecaleanu mai bine ar merge pe recunoastere.

  • Felicitări Felicia. Aici est vorba de uciderea a doua ființe, și uite ca apar 2 fatalai ( sau poate doar unu care are rahat in loc de creier si inima) mânați de frustraŕiĺe mancarimii în cur , încep sa debiteze mizeriile pe care le gândesc atunci când își admira propria lor mutra neterminata si tampa, în oglinda. Jenant ca mai exista astfel de scursuri în aceasta lume.

  • Dragi fete tinere incurcate cu barbati mult mai in varsta ca voi, aveti grija cui va dati sufletul. Ei sunt niste egoisti care va fura tineretea si nici macar pt sex…ci pt faptul ca-s niste papa lapte frustrati pe care o femeie matura ii complexeaza. Va vor pe voi, astea fara experienta, ca sa-si satisfaca nevoia de control si putere si va treziti apoi la mijlocul vietii ca ati ramas vaduve sau abandonate pt una noua, tot lipsita de experienta cum erati si voi. Da, va incanta aparenta lor maturitate, usile pe care vi le deschid, stabilitatea materiala pe care poate v-o ofera…dar cu ce pret? Pe saraca fata a costat-o viata…indiferent ca a fost sinucidere sau crima…

  • Procurorul de caz,f.tare! Nu se aștepta nimeni la așa ceva după un an! Profesionist!

  • Vezi-ti de pisicile tale…

  • Dupa 3 ani de cercetari, am scapat de evaziune. Am stiut unde sa “ung”. Si am furat de-am rupt, dar cei de la anaf sau politia economica sunt mici copii, mai au de invatat

  • Eu am pisici. Este o problema @dutza ?! Ai nevoie de o castrare , cumva? Pentru dutza, asta este viata. Nu o putem schimba oricât de multe suferințe provoacă. Și este vorba doar de sexualitate , nu de control.

  • @vatman, @Inquisitor: zoioșilor, să vă iau zeii la dans! Jegosul ăsta își va da ultima suflare în pușcărie. Va trebui să regrete ziua blestemată în care a fost fătat. Prostul, având mintea îngustă, chiar credea că scapă — dar nu i-a mers schema.

  • @vatman, @Inquisitor: eșuaților, să vă iau zeii la dans! Jegosul ăsta își va da ultima suflare în pușcărie. Va trebui să regrete ziua blestemată în care a fost fătat. Prostul, având mintea îngustă, chiar credea că scapă — dar nu i-a mers schema.

  • @Ilie: lipsește-ne de filosofatul tău, prostovane!

  • Da’ multi nebuni aici !

  • Pentru Costel-evazionistul

    Costel,felicitări că ai știut unde sa ,,ungi ” cu ulei de mir sa scapi de evaziune fiscală!
    Dar nu te duce capul sa comentezi la articolul care trebuie,ai încurcat borcanele!
    Da-le tu niste ,,lecții” celor de la ANAF și Poliție de cum să furi statul și să nu fii prins și să te mai sii lauzi cu asta!

  • Din păcate, mai toate tinerele avocate nu scapă de metehnele studenției când se culcau cu profesorii mai în vârstă pentru note bune. La Drept e un sistem „ne ardem, o duci bine..!” cunoscut de toate serviciile și instituțiile dar nimeni nu ia vreo măsură pentru că ” ei sunt la putere!!”

  • Pentru Gygy. În România, toate instituțiile de stat sunt influențate de aceasta stare de lucruri. Peste tot vezi soții sau amante în funcții cheie. De asta am ajuns statul parvenitilor, al hoților, iar mafia subterana înflorește. România este o tara prof8nt corupta.

  • Pt FELICIA.: Esti o PROASTA!!!!!!!!!!!!! Si de asemenea, o BOARFA!!!!!!!!!!!!!!!
    Sa te ia dracu cu tot neamul tau de scirba ce esti….

  • … ăsta nu avea ce căuta în justiție, iar fata nu trebuia să stea lângă un așa ticălos, că ticăloșii nu se schimbă. Fetele tinerele să accepte băieți mai de vârsta lor și să nu stea într-o relație toxică dacă se dovedesc că partenerii nu sunt serioși și nu au interes să facă o familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *