Cancan

Axinte de la Vacanța Mare a fost condamnat la închisoare. Pentru ce a primit actorul doi ani cu suspendare

Publicat: 23 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Axinte de la Vacanța Mare a fost condamnat la închisoare. Pentru ce a primit actorul doi ani cu suspendare
Axinte de la Vacanța Mare a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.

Axinte de la Vacanța Mare a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare. Dosarul a fost deschis în urma cu opt ani de zile. Florin Petrescu, pe numele real, a fost anchetat pentru trafic de influență.

În anul 2012, Axinte ar fi fost trimis de Dan Diaconescu să discute cu Secureanu despre bani și o „sponsorizare” a postului TV, în contextul în care OTV difuza o emisiune cu presupuse nereguli financiare existente la Spitalului clinic Nicolae Malaxa din București.

Axinte de la Vacanța Mare, închisoare cu suspendare

Managerul spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a fost cel care l-a denunțat la acel moment pe Florin Petrescu. Doctorul îi aducea acuze lui Axinte că ar fi cerut suma de 5.000 de euro pentru un contract de publicitate cu fostul post de televiziune, OTV.

Actorul și-a recunoscut faptele  în fața judecătorilor, după opt ani de audieri. De asemenea, actorul Florin Petrescu a mărturisit că regretă ce a făcut în acea perioadă.

Cu toate acestea, Axinte nu a scapăt de pedeapsă. Tribunalul București a decis ca acesta să primească doi ani cu suspendare.

„Condamnă inculpatul Petrescu Ion la pedeapsa principală de 2 ani închisoare. În baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale de 2 ani închisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani„.

Ce reguli trebuie să respecte Axinte pentru a nu intra la pușcărie

Axinte trebuie să respecte mai multe măsuri în perioada supravegherii:
a) să se prezinte la Serviciul de Probațiune București la datele fixate de acesta;
b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;
c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile;1. d) să comunice schimbarea locului de munca;
e) să comunice informații și documente de natura a permite controlul mjloacelor sale de existenta.

”În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion vă presta o muncă neremunerata în folosul comunitatii pe o perioadă de 60 zile, fie la Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbana Sector 6, fie la Direcția Generala de Asistenta Sociala și Protecție a Copilului Sector 6, Serviciul de Probațiune București urmând să desemneze instituția unde condamnatul vă presta muncă neremunerata în folosul comunității,” se mai arata în decizie.

Axinte și-a făcut operație de liposuctie

Anul trecut Florin Petrescu a trecut printr-o intervenție chirurgicală cu ajutorul căreia a slăbit 10 kg. În vârstă de 46 de ani, Florin Petrescu, actorul care a dat viață personajului Axinte de la “Vacanța Mare”, s-a lașat pe mana chirurgilor esteticieni, după ce a avut mai multe discuții serioase cu frumoasa lui sotie.

Deocamdată, artistul a slăbit 10 kilograme și este nevoit să poarte un brâu special în urma intervenției chirurgicale suferite.

“Eu l-am împins și se pare că mă iubește că a făcut operația”, a declarat Carmen Petrescu în cadrul emisiunii “Acces Direct”.

Adauga un comentariu