Cancan ultimă oră

Axinte de la ,,Vacanța Mare”, dietă drastică. Cum a slăbit 11 kilograme în 16 zile

Publicat: 20 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Axinte de la Vacanța Mare dietă drastică. Cum a slăbit 11 kilograme în 16 zile
Actorul Florin Petrescu a vorbit despre modul în care a slăbit 11 kilograme în doar 16 zile

Florin Petrescu sau Axinte, așa cum este cunoscut pentru rolul din „Vacanța Mare”, s-a pus serios pe slăbit.

Actorul a slăbit 11 kilograme în doar 16 zile și a dezvăluit ce dietă drastică a ținut, cu legume și sare amară, pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Invitat în emisiunea „Star Matinal” de la Antena Stars, Axinte a declarat că s-a pus pe slăbit și nu vrea să se oprească aici.

După ce a ajuns de la 104 kilograme la 93, Florin Petrescu este hotărât să mai slăbească și să ajungă la 85 de kilograme. El a povestit că analizele sale au fost trimise în Germania, iar în urma rezultatelor acestora va primi un meniu care îi va regla metabolismul.

„Am slăbit 11 kilograme, aveam 104 și am 93 acum, în 16 zile. În primele două zile e o cură chiar drastică, cu sare amară, mănânci numai legume, cu cartofi… Am trimis analizele în Germania, după o lună vin analizele și în funcție de analize ai un meniu care îți reglează metabolismul. Am ținut strict. Am acidul uric ridicat. Nu mi-a fost greu. Soacra mea mi-a făcut de mâncare. Trebuie să faci 5.000 de pași pe zi. Fac și mișcare”, a spus Axinte la Antena Stars.

Deși soția l-a îndemnat de mai multe ori să slăbească, Florin Petrescu spune că a luat această decizie după ce s-a lăsat convins de rezultatele soțului Mariei Dragomiroiu. Bebe Mihu a slăbit și el spectaculos prin aceeași metodă.

Adauga un comentariu