Cancan ultimă oră

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, refuză să vorbească limba română

Publicat: 07 nov. 2020
Ayan și Mihaela Rădulescu
Ayan și Mihaela Rădulescu

Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, refuză să vorbească limba română. Mihaela Rădulescu spune că motivul este unu supărător pentru prezentatoarea TV.

Mihaela Rădulescu a povestit că fiul ei, în vârstă de 16 ani, refuză să mai vorbească limba română. Este o problemă pe care diva de la Monaco a împărtășit-o și care îi dă bătăi de cap.

Motivul pentru care Ayan refuză să mai vorbească în limba română este că locuiește de opt ani în altă țară, unde singurele limbi vorbite sunt engleza și franceza. Așa că tânărul fiu al Mihaelei Rădulescu vrea să discute doar în aceste două limbă, de circulație internațională.

Ayan este singurul care refuză să facă acest lucru

Mihaela Rădulescu a spus că Ayan este singurul care refuză să facă acest lucru, pentru că toată familia vorbește în română acasă.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză’, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu are numai cuvinte de laudă la adresa fiului ei, problema cu refuzul de a vorbi limba română fiind singura dintre ei. Vedeta a spus că Ayan este pasionat de școală și vrea să studieze cibernetica.

Adevărul despre relația cu Dani Oțil

Mihaela Rădulescu a spus adevărul despre relația avută cu Dani Oțil, după șase ani de când cei doi s-au despărțit în condiții amiabile. Mihaela și Dani și-au încheiat socotelile după șase ani, rămânând în relații bune

Povestea de iubire dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil a fost una care a durat aproximativ 6 ani. Curios, aceasta pare să se fi încheiat în termeni foarte buni, iar în prezent ambii și-au refăcut viața cu alți parteneri. La momentul despărțirii, ambele vedete au dorit să urmeze o altă cale în plan amoros, iar de aceea și-au încheiat socotelile.

Fanii au fost surprinși la acea vreme de decizia luată, mai ales că erau foarte simpatizați. Legătura dintre cei doi a început în toamna anului 2008, după ce Mihaela Rădulescu divorțase de cel de-al treilea soț, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relația cu Dani Oțil

Într-un interviu acordat recent, prezentatoarea de la Ferma. Orășeni vs. Săteni, de pe Pro TV, a avut reacții neașteptate despre legătura ei de iubire cu Dani Oțil. În momentul de față ambii și-au găsit fericirea în brațele altor parteneri. În cazul Mihaelei Rădulescu, aceasta trăiește de peste trei ani o poveste fumoasă cu Felix Baumgartner. Totodată, Dani Oțil a cerut-o de curând în căsătorie pe Gabriela Prisăcariu, iubita sa. Tânăra de 27 de ani s-a făcut remarcată ca fotomodel și îl face un bărbat foarte împlinit pe prezentatorul Antena 1.

Mihaela Rădulescu a recunoscut faptul că ea și Dani Oțil au rămas în bune relații, chiar și la multă vreme de la despărțire. Mai mult, ea a susținut că se bucură atunci când toți oamenii importanți din viața ei își găsesc fericirea.

Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că «alta ca mine nu mai găsește». E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a susținut Mihaela Rădulescu.

Comentarii
Adauga un comentariu