Cancan

Dani Oțil s-a filmat cu iubita în pat. Fanii au fost în extaz

Publicat: 14 aug. 2020
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu își țin la curent fanii cu evenimentele din viața lor

Dani Oțil s-a filmat cu iubita în pat. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 și Gabriela Prisăcariu au împlinit de curând doi ani de relație. În ultima vreme, cei doi sunt din ce în ce mai activi pe rețelele de socializare. Astfel, ei își țin fanii la curent cu ce se întâmplă în viața lor.

Dani Oțil s-a filmat cu iubita în pat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu par a nu se plictisi deloc. Mai mult, aceștia împărtășesc cu fanii lor mici momente amuzante pe care fie le trăiesc, fie le regizează. Așa s-a întâmplat și recent când au postat un clip pe Instagram. Dani Oțil și iubita lui au reușit, din nou, să își uimească fanii din mediul online.

Cei doi îndrăgostiți s-au filmat în pat. În filmulețul care s-a viralizat instant lui Dani și Gabrielei li se văd doar picioarele. În timp ce își mișcă degetele, un pui de pisică îi „atacă”.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară: „Ce mult îmi place”, „Ce tare!!! Sunteți nebuni!”, „Super tare”, „Așa face și motănelul meu”, sunt doar câteva din reacțiile și comentariile admiratorilor, pe Instagram.

La un pas de ceartă

Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisacariu, au fost la un pas de ceartă în timpul unui live de la mare. Totul s-a petrecut în urmă cu trei săptămâni. Prezentatorul TV i-a dat o replică inspirată dintr-un video viral de pe YouTube, iar fotomodelului nu i-a picat bine deloc.

Dani și Gabriela nu se mai ascund, atunci când se află în public, de ceva vreme. Postează tot mai des fotografii ori video-uri în care apar împreună. Acest lucru s-a întâmplat și acum, în timp ce leneveau pe șezlonguri pentru a căpăta un bronz perfect. Pentru că mereu fac glume, un lucru extrem de necesar în orice relație, fotomodelul și prezentatorul au făcut haz de necaz și în această escapadă, pe care o petrec alături de Ramona Olaru și de Cuza.

Gabriela Prisacariu a ținut să afle și fanii săi cum se simte logodnicul ei la mare, așadar, frumoasa blondă i-a adresat o întrebare simplă. „Cum îți place la mare?”, a fost întrebarea pusă de Gabriela Prisacariu.

Dani nu a stat mult pe gânduri și a oferit imediat un răspuns. „Ne place, dar băutura este caldă și fetele cam leșinate de la soare. A fost și mai bine”, a fost răspunsul pe care Dani Oțil l-a oferit. Deși, pe fundal, Gabriela se aude chicotind, imediat, după ce prezentatorul și-a spus părerea, blonda a reacționat. „Ce, mă!”, a fost reacția fotomodelului, semn că nu este de aceeași părere cu Dani.

Au doi ani de relație

Dani Oțil pare că este în cea mai bună perioadă a vieți sale. Atât partea profesională, cât și cea sentimentală sunt înfloritoare și lucrurile par să meargă înainte. De doi ani de zile matinalul de la Antena 1 a construit o frumoasă poveste de dragoste cu Gabriela Prisăcariu.

Recent, cei doi au avut parte de un weekend romantic, sărbătorind doi ani de relație. Dani și Gabriela Prisăcariu au sărbătorit marele eveniment în stilul caracteristic. Cu ocazia aniversării, Gabriela i-a pregătit o mică surpriză lui Dani. Aceasta i-a dăruit un tort pe care a pus o lumânare cu cifra doi și i-a urat un cald „La mulți ani!”. „Ești bucuros?”, l-a întrebat aceasta pe Dani.

Așadar, cei doi par să se înțeleagă de minune și împărtășesc momentele personale cu fanii lor. Cum a fost și clipul în care Dani Oțil s-a filmat cu iubita în pat.

Adauga un comentariu