National

Băiatul de 12 ani, care a fost dat dispărut pe malul râului Mureş împreună cu tatăl său, a fost găsit înecat

Publicat: 16 iul. 2021
Tatăl copilului, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit şi el înecat, joi, în râul Mureş, după ce poliţiştii şi scafandrii i-au căutat în apropierea comunei Burjuc, într-o zonă cunoscută de localnici sub numele de "La insulă".

Băiatul de 12 ani, care a fost dat dispărut pe malul râului Mureş împreună cu tatăl său, a fost găsit înecat în cursul de apă, vineri, la circa 150 de metri în aval de zona în care poliţiştii au identificat hainele şi telefonul mobil al celor doi, a informat IPJ Hunedoara.

Tatăl copilului, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit şi el înecat, joi, în râul Mureş, după ce poliţiştii şi scafandrii i-au căutat în apropierea comunei Burjuc, într-o zonă cunoscută de localnici sub numele de „La insulă”.

Potrivit IPJ Hunedoara, pe malul Mureşului au fost găsite joi articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, alimente şi un telefon mobil despre care s-a stabilit că aparţin bărbatului şi fiului său, din comuna Burjuc.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ilia şi angajaţi ai Primăriei Burjuc, care, împreună cu mai mulţi pompieri militari din cadrul ISU Hunedoara şi cu scafandrii din cadrul ISU Sibiu, au început căutările în vederea găsirii celor două persoane.

În activităţile de căutare au fost folosiţi şi câinii de urmă.

Semnalmentele celor două persoane

Poliţiştii au făcut publice semnalmentele celor două persoane. Astfel, bărbatul de 55 de ani se numea Ion Stoian, avea aproximativ 170 de centimetri înălţime, 75-80 de kilograme, ochi căprui, mustaţă neagră, păr negru tuns scurt, constituţie atletică, iar pe umărul drept avea un tatuaj în formă de dragon de culoare roşu cu negru. Ultima dată a fost văzut îmbrăcat într-o salopetă de culoare albastră, iar în picioare purta cizme negre de cauciuc.

Băiatul de 12 ani se numea Emanuel Sebastian Stoian, avea 155 de centimetri înălţime, 45-50 de kilograme, ochi verzi, păr şaten spre blond tuns scurt, însă la data dispariţiei nu se cunoaşte cu ce articole vestimentare era îmbrăcat.

Adauga un comentariu