Local

Bărbat din Iași, acuzat că și-a hărțuit fosta iubită! Individul, trimis în judecată pentru că a încălcat ordinul de protecție emis pe numele său! (Exclusiv)

Publicat: 05 ian. 2021
O sală de judecată
Un ieșean este acuzat că și-a hărțuit fosta iubită: individul va da socoteală în fața judecătorilor pentru încălcarea ordinului de protecție emis pe numele lui

Un bărbat din județul Iași a fost trimis în judecată. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași îl acuză pe Ionuț Alexandru Gagea de nerespectarea hotărârilor judecătorești și nerespectarea ordinelor de protecție. Mai exact, anchetatorii susțin că individul ar fi încălcat un ordin de protecție emis pe numele său, hărțuindu-și fosta iubită

Un individ din județul Iași va fi nevoit să dea ochii cu magistrații. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Ionuț Alexandru Gagea. Bărbatul este acuzat de nerespectarea hotărârilor judecătorești și nerespectarea ordinelor de protecție. Mai exact, anchetatorii susțin că individul ar fi încălcat un ordin de protecție emis pe numele său, hărțuindu-și fosta iubită.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Ionuț Alexandru Gagea, acuzat că și-a hărțuit fosta iubită

La finele lunii mai 2020, o ieșeancă, A.M.B., le-a cerut judecătorilor să emită un ordin de protecție pe numele lui Ionuț Alexandru Gagea.

„Instanța admite cererea privind instituirea ordinului de protecție formulată de reclamantă în contradictoriu cu pârâtul. Dispune emiterea unui ordin de protecție pentru reclamantă împotriva pârâtului pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunțării hotărârii. Pe durata emiterii ordinului de protecție, dispune instituirea următoarelor măsuri: obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de reclamantă, obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de reședința reclamantei, față de reședința temporară și față de locul de muncă, interzicerea pârâtului de a avea orice contact cu reclamanta”, au menționat magistrații din cadrul Judecătoriei Iași.

Prin cererea înregistrată pe rolul instanței, femeia a solicitat acest ordin de protecție. Ea a susținut că a avut o relație de concubinaj cu Ionuț Alexandru Gagea.

S-a rupt lanțul de iubire…

Femeia a mai spus că relația ei cu Ionuț Alexandru Gagea s-a încheiat din cauza comportamentului dificil al bărbatului.

„Într-un moment de agresivitate, el m-a amenințat cu moartea, mi-a adus injurii și s-a manifestat violent. În urma acelui incident s-a dispus emiterea unui ordin de protecție pe 27 noiembrie 2019. Cu toate acestea, pârâtul nu respectă măsurile impuse prin acea sentință, mă contactează în mod frecvent cu apeluri cu număr ascuns, mă urmărește la locul de muncă și mă supraveghează la domiciliu. Pe 13 mai 2020, în jurul orei 22:00, pârâtul se învârtea în mod ostentativ și amenințător în jurul locuinței mele, insuflându-mi o stare de teamă și de panică. De asemenea, pe 18 mai 2020, pârâtul a înțeles să continue amenințările și asupra actualului meu iubit, respectiv a scos capacele de la roțile autoturismului meu și le-a pus pe capota automobilului lui A.I., actualul meu partener”, a afirmat în instanță femeia, care este angajata unei farmacii din Iași.

De cealaltă parte, Ionuț Alexandru Gagea nu a formulat întâmpinare și nici nu s-a prezentat în instanță, pentru a se apăra. În schimb, judecătorii au constatat că afirmațiile femeii se confirmă.

„Din susținerile formulate de reclamantă, coroborate cu înregistrarea video depusă la dosar, rezultă faptul că pârâtul o terorizează pe reclamantă, aceasta fiind speriată de acțiunile acestuia. Contrar apărărilor formulate de pârât, prin apărător, reține instanța că pârâtul a încălcat măsurile dispuse împotriva sa prin sentința civilă din 27 noiembrie 2019 a Judecătoriei Iași”, au concluzionat magistrații ieșeni.

Adauga un comentariu