National

Bărbat din Suceava arestat după ce şi-a abuzat fiica minoră de zeci de ori 

Publicat: 30 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbat din Suceava arestat după ce şi-a abuzat fiica minoră de zeci de ori 
Bărbat din Suceava arestat

Momente groaznice pentru o fetiţă în vârstă de doar 13 ani. Aceasta a fost nevoită să treacă prin pervesiuni sexuale greu de imaginat. Un bărbat din Suceava a fost arestat după ce şi-a abuzat fiica minoră de peste 70 de ori.

Bărbat din Suceava arestat după ce şi-a abuzat fiica minoră de zeci de ori

Detalii cutremurătoare ies la iveală în Suceava. Un bărbat şi-a abuzat de peste 70 de ori propria fiică în vârstă de 13 ani. Că totul să fi şi mai greu de imaginat, bărbatul este acuzat că ar fi violat şi o prietenă de-a feţei sale. Violul ar fi avut loc chiar la petrecerea zilei de naştere a acesteia. Bărbatul a fost reţinut de oamenii legii pentru o perioadă de 30 de zile.

Oamenii legii l-au reţinut pe bărbat

Bărbatul, domiciliat în localitatea suceveană Strajă, a fost ridicat şi reţinut de oamenii legii. Acesta va petrece minim 30 de zile în arest. Acuzaţiile sunt de-a dreptul şocante. Acesta şi-a agresat sexual fiica în vârstă de 13 ani şi ar fi violat şi o minoră la aniversarea fiicei sale. Toate abuzurile sexuale s-au produs în 3 luni.

Dosarul bărbatului a fost înaintat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, acesta fiind acuzat de agresiune sexuală, amenințare și viol. Fiecare infracțiune a fost săvârșită în perioada noiembrie 2019-ianuarie 2020. Pe data de 1 decembrie 2019, bărbatul de 40 de ani a abuzat sexual o minoră de 13 ani, chiar la petrecerea aniversară a copiilor săi. După ce a violat-o, agresorul a amenințat-o cu moartea pe cea mică, pentru a nu le spune părinților săi despre cele petrecute. Cercetările sunt în plină desfășurare în acest caz pentru a se stabili cu exactitate în ce circumstanțe au avut loc aceste fapte, dar și ce pedeapsă va fi stabilită pentru tatăl pedofil.

Adauga un comentariu