Actualitate

Bărbatul care a lovit un medic în Spitalul Fetești a fost reținut. Ce pedeapsă riscă atacatorul

Publicat: 25 aug. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Bărbatul care a lovit un medic în Spitalul Fetești a fost reținut. Ce pedeapsă riscă atacatorul
Bărbatul care a lovit un medic în Spitalul Fetești a fost reținut. Ce pedeapsă riscă atacatorul

Bărbatul de 27 de ani care a lovit un medic de la Spitalul din Feteşti, judeţul Ialomiţa, a fost reţinut pentru 24 de ore, alături de o femeie de 47 de ani. Conform sursei citate, aceeaşi măsură a fost luată şi faţă de o femeie, în vârstă de 47 de ani, din oraşul Ţăndărei. Cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Ialomiţa.

„În continuarea cercetărilor privind incidentul petrecut la Spitalul Municipiului Feteşti, în urma probatoriul administrat, faţă de bărbatul în vârstă de 27 de ani, din oraşul Ţăndărei, care ar fi lovit medicul de gardă în timpul unei investigaţii medicale, s-a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţarea şi lovirea sau alte violenţe asupra unui cadru medical şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis, joi seară, Poliţia Judeţeană Ialomiţa, potrivit news.ro.

Medic bătut în camera de gardă la Feteşti

Incidentul în care un medica a fost bătut la camera de garda din Feteşti, a avut loc în jurul orei trei dimineața, marți spre miercuri, 24 august. Un bărbat venit cu un traumatism la picior a fost îndrumat de medicul care era de garda să revină mai târziu, deoarece pe timpul nopţii nu se afla specialişti care să îi facă o astfel de investigaţie.

Aceasta recomandare l-a scos din minţi pe tânărul de 27 de ani, care, fiind însoţit de alţi trei aparţinători, a lovit-o pe femeia de 31 de ani, medic de gardă în acea noapte, cu pumnul direct în faţă.

Colegii medicului au sunat imediat la numărul de urgenta112, iar la fața locului au ajuns echipaje ale poliției. De altfel, pe imaginile surprinse de către un alt coleg se vede cum femeia de 31 de ani este tumefiată și afectată de cele întâmplate.

Atacatorul a fost identificat şi audiat conform faptei sale, însă pentru moment nu există informaţii potrivit cărora să fi fost reţinut. Medicul însă, se află la spitalul din Constanţa cu traumatism cranio-facial acut şi va rămâne sub supravegherea medicilor câteva zile.

Comentarii
Adauga un comentariu