Local

Bărbatul care aproape că şi-a tranşat concubina dorea să fugă la un schit din Botoșani! Iată filmul horror a unei nopţi albe în Iași – EXCLUSIV/ VIDEO

Publicat: 23 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bărbatul care aproape că şi-a tranşat concubina dorea să fugă la un schit din Botoșani Iată filmul horror a unei nopţi albe în Iași - EXCLUSIV VIDEO
Ionel Bogdan Sitaru aproape și-a tranșat iubita și ulterior a vrut să fugă să se ascundă într-un schit din Botoșani

Poliţiştii ieşeni au făcut noapte albă în Iași după ce în comună Rediu un individ aproape că şi-a tranșat concubină. Aflat într-o maşină din comună menţionată mai sus, bărbatul s-a folosit de un cuţit pentru a-și duce planul la final. Conform datelor din anchetă se pare că tânărul a fugit vrând să se adăpostească într-un schit de pe raza judeţului Botoșani.

S-a dat alarma în noaptea trecută în Iași dar şi în judeţul Botoșani unde au fost mobilizate trupele speciale şi zeci de poliţişti au început să îl caute pe bărbat.

Bărbatul care şi-a tranşat iubita a vrut să fugă la un schit din Botoșani

Conform anchetatorilor, bărbatul şi-a tranşat iubita şi a încercat să fugă de răspundere. Acesta a fost prins de autorităţi după ce au fost mobilizate zeci de trupe de intervenţie în timp ce dorea să se ascundă la un schit de pe raza judeţului Botoșani. Individul credea că nu va fi găsit de oamenii legii. De altfel, anchetatorii au povestit cu lux de amănunte zonele în care Ionel Bogdan Sitaru i-a aplicat mai multe lovituri de cuţit concubinei:

Pe data de 22 iulie 2021 în jurul orelor 19.00 în timp ce se afla pe raza comunei Rediu, judeţul Iași, într-un autoturism proprietate personală, suspectul în vârstă de 34 de ani i-a aplicat concubinei sale în vârstă de 39 de ani mai multe lovituri cu un cuţit în zona abdominală, toracică şi a gâtului.

În urma loviturilor aplicate, victima a suferit plagă înjunghiată abdominală penetrantă cu eviscerație, şoc hemoragic, plăgi infiltrate multiple şi plagă submandibulară dreapta. Imediat după comiterea faptei, suspectul s-a deplasat la un schit de pe raza judeţului Botoşani în încercarea de a se sustrage răspunderii penale. au explicat anchetatorii.

Forțe uriașe ale Poliției Române au fost mobilizate în căutarea lui Ionel Bogdan Sitaru

Anchetatorii au povestit faptul că pentru găsirea suspectului Ionel Bogdan Sitaru, au fost mobilizate, în cursul nopții trecute forțe uriașe. Au fost mobilizați polițiști de la Serviciul Investigații Criminale, de la Biroul Rutier, de la trupele speciale SAS, din Botoșani dar și de la Poliția de Frontieră. Practic s-a activat planul roșu de intervenție! Obiectivul era unul clar: Prinderea lui Ionel Bogdan Sitaru, cel care aproape că și-a tranșat concubina

Cu sprijinul lucrătorilor de politie din cadrul SIC, a Sectiilor Rurale Lețcani și Popricani, Biroul Rutier, Politiei de Frontieră, Serviciul pentru Actiuni Speciale, Biroul Operațiuni Speciale da si din cadrul IPJ Botoșani suspectul a fost depistat la intrarea in localitatea Popricani intr-un autoturism condus de o altă persoană care se deplasa dinspre Botoșani spre municipiul Iași.

Intrucât suspectu leste cunoscut cu antecedente psihiatrice, a fsot internat la Institutul de Psihiatrie Socola in vederea expertizării si pentru a se stabili dacă a avut discernământul păstrat in momentul comiterii faptei. au menționat anchetatorii.

Bărbatul a mai avut de-a face cu oamenii legii în trecut

BZI.RO a povestit în EXCLUSIVITATE în septembrie 2020 faptul că un individ a fost oprit după ce oamenii legii au tras aproximativ 40 de focuri de armă. Se pare că tânărul avea încă de atunci probleme în dragoste iar în seara în care a fost urmărit acesta suferise un atac de panică. Redăm, mai jos, o parte din textul dat în EXCLUSIVITATE încă din 2020 de către BZI.RO:

Surse ale reporterilor BZI au precizat că Ionel Bogdan Sitaru are ceva probleme sentimentale. Medicii care îl supraveghează au precizat că acesta face des atacuri de panică. Și în seara respectivă tânărul ar fi făcut un atac de panică și de aceea ar fi reacționat așa. Cei care au discutat cu el au precizat că în trecut bărbatul ar fi trecut printr-un divorț, iar asta l-ar fi afectat enorm. Specialiștii urmează să stabilească dacă Ionel Bogdan Sitaru are sau nu vreo problemă psihică. Până în acest moment, singura infracțiune pentru care ar putea fi anchetat tânărul ar putea fi cea de ultraj. arătau jurnaliștii noștri.

PENTRU A CITI TOATĂ POVESTEA CLICK AICI

 

Adauga un comentariu