Local

Detaliile care răstoarnă tot în anchetă! Șoferul după care s-au tras aproape 40 de focuri de armă ascunde o poveste dramatică! Toți credeau că a fost beat sau drogat, dar nu a fost așa!

Publicat: 11 sept. 2020
Ionuț Bogdan Sitaru ar avea niște probleme emoționale, iar în seara respectivă este posibil să fi avut un atac de panică
Detalii noi care ar putea întoarce ancheta în cazul șoferului după care s-a tras cu arma la Iași

Șoferul după care oamenii legii au tras aproape 40 de focuri de armă ascunde o poveste dramatică. După urmărirea ca în filme de pe străzile Iașului, toată lumea credea că șoferul este sub influența băuturilor alcoolice sau sub influența drogurilor. Nu a fost însă așa. Surse din cadrul anchetei au precizat că acesta nu se afla sub influența alcoolului și nici a altor substanțe. Medicii care îl supraveghează spun că aceasta are o traumă emoțională

Detalii noi care răstoarnă tot în anchetă! Șoferul după care s-au tras aproape 40 de focuri de armă era „curat”. Reporterii BZI au urmărit ancheta făcută în cazul tânărului care a fugit prin tot orașul de poliție. Inițial, toată lumea credea că acesta a încercat să scape de poliție pentru că avea ceva de ascuns. Nu a fost însă așa. Acesta avea toate actele în regulă și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Totuși, pentru că a avut un comportament ciudat, oamenii legii au decis să-l ducă la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice. Mai precis, anchetatorii au vrut să afle dacă tânărul se afla sub influența stupefiantelor.

Nu s-a găsit nicio urmă de drog în probele biologice recoltate

Probele biologice au fost recoltate, iar ulterior acestea au fost analizate la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânărul nu se afla sub influența stupefiantelor. Specialiștii nu au găsit în probele recoltate nici urmă de drog. Rămâne însă o întrebare. De ce a fugit cu poliția pe urme, punând viața sa și a oamenilor legii în pericol? Medicii care îl supraveghează au lansat o ipoteză care pentru mulți nu ar fi stat nicidecum în picioare. Reporterii BZI au discutat cu mai multe persoane care au interacționat cu el și au aflat că bărbatul ascunde o poveste dramatică.

Din cauza unui atac de panică a reacționat așa șoferul?

Surse ale reporterilor BZI au precizat că Ionel Bogdan Sitaru are ceva probleme sentimentale. Medicii care îl supraveghează au precizat că acesta face des atacuri de panică. Și în seara respectivă tânărul ar fi făcut un atac de panică și de aceea ar fi reacționat așa. Cei care au discutat cu el au precizat că în trecut bărbatul ar fi trecut printr-un divorț, iar asta l-ar fi afectat enorm. Specialiștii urmează să stabilească dacă Ionel Bogdan Sitaru are sau nu vreo problemă psihică. Până în acest moment, singura infracțiune pentru care ar putea fi anchetat tânărul ar putea fi cea de ultraj.

Cum s-a petrecut întreaga întâmplare

Totul avea să înceapă în jurul orei 3:00, pe 6 septembrie, în zona Tătărași. Polițiștii de la Secția 4 au observat un autoturism care staționa, având luminile de avarie aprinse. Oamenii legii au mers la șofer să vadă dacă are vreo problemă. Din acel moment lucrurile au scăpat de sub control. Surse din cadrul anchetei au precizat că polițiștii au observat că tânărul nu se exprimă coerent și părea să fie sub influența alcoolului. Atunci, polițiștii au încercat să-i scoată cheile din contact pentru a nu produce vreun accident în trafic. Nu au reușit, iar tânărul a demarat în trombă.

Zeci de minute polițiștii au gonit pe urmele tânărului

Imediat oamenii legii au dat alarma și au anunțat toate patrulele. Kilometri întregi au gonit mai multe echipaje după tânărul teribilist. Din cauză că acesta nu a vrut în niciun fel să oprească, polițiștii au început să tragă cu arma din dotare. Zeci de focuri de armă au fost trase duminică dimineața la Iași. Atât polițiștii, cât și jandarmii au tras cu pistoalele din dotare, iar într-un final, tânărul a fost oprit. Din cauza vitezei și din cauza avariilor suferite de autoturism, tânărul a pierdut controlul și s-a izbit de un stâlp. Povestea nu s-a terminat însă aici. A coborât din mașina avariată și a luat-o la fugă. Ulterior a fost prins de polițiști și dus la audieri.

Comentarii
  • Si daca unul dintre gloantele trase asupra lui il nimereu si cauzau decesul persoanei ?? Va puteti imagina care era turnura anchetei ??
    Treziti-va oameni buni!!!! pentru D-zeu.

  • Daca il omorau il scoteau drogat , psihopat , ,etc,etc, ,,ps , dar daca era sa distraga atentia ,,inutila” a politiei de la alte evenimente posibile ,trafic de droguri , furturi ori cam asa ceva

  • Politia a actionat corect in acest caz? Daca l au vazut ca nu e coerent si este panicat de ce nu au incercat sa ii intre in joc si sa il faca sa coboare din masina? Din ce stiu, politistii in formarea lor profesionala trec si prin niste cursuri de psihologie?!

  • Un avocat bun va scoate adevărul la suprafata! Si va demonstra ca in acest caz politia nu actionat corect. Iar jandarmerita minune nu a facut altceva decat sa ii aplice cate lovituri zdravene si sa ii puna piciorul pe cap…. Asa se intampla cand ajung de prin surse externe angajati la politie sau cu pile sau relatii….

Adauga un comentariu