Local

Bărbatul care s-a împuşcat în cap în Parcul Copou era polițist la IPJ Botoșani. Pistolul era al șefului de post – EXCLUSIV

Publicat: 14 mart. 2022
Bărbatul care s-a împuşcat în cap în Parcul Copou era polițist la IPJ Botoșani

Conform surselor exclusive BZI.RO, tânărul în vârstă de 25 de ani care a fost găsit împuşcat în cap în Parcul Copou era poliţist la IPJ Botoşani. Toate indiciile duc la un suicid. Totuşi, în aceste momente se iau toate ipotezele în calcul. S-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă. Dosarul a fost preluat de către parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

 

UPDATE 08.20:  Pistolul găsit la fața locului nu îi aparținea. Acesta aparținea de șeful de post din localitatea Leorda de lângă Dorohoi.

Medicii au precizat faptul că în urma unui apel la numărul unic de urgență 112 s-a precizat faptul că un tânăr se află inconștient în Parcul Copou din Iași. Ajunși la fața locului, medicii au constatat faptul că nu se impune resuscitarea pentru că bărbatul deja murise.

Bărbatul ar fi fost polițist în localitatea Leorda din Botoșani. Tânărul a fost încadrat pe post pe data de 1 ianuarie 2022 din surse externe.
Adauga un comentariu