Cancan

Bărbatul căruia i s-au propus 3 milioane de euro pentru un sfert de oră de iubire. Ce răspuns a putut să dea

Publicat: 31 dec. 2020
Jake Quickenden si sotia lui
Un artist britanic pretinde cu dovezi că i-au fost oferite peste 3 milioane de euro pentru o experienţă intimă de maxim 15 minute.

Un artist britanic pretinde cu dovezi că i-au fost oferite peste 3 milioane de euro pentru o experienţă intimă de maxim 15 minute.

Cântăreţ şi vedetă de televiziune, Jake Quickenden (32 de ani) e unul dintre cei mai apreciaţi bărbaţi în rândul reprezentantelor sexului frumos. Aşa se face că Jake a primit o ofertă extrem de tentantă prin intermediul unei reţele de socializare, el vorbind despre un „super-fan” care, cel mai probabil, este de fapt una dintre numeroasele sale admiratoare.

După ce a primit propunerea indecentă, mai exact 2,5 milioane de lire sterline pentru 10-15 minute de „activitate” sexuală, Quickenden a intrat în jocul propus şi a plusat, cerând încă 500.000 de lire sterline, bani în schimbul cărora ar fi trebuit să execute şi un scurt număr de dans.

De asemenea, Jake şi-a întrebat interlocutorul dacă poate s-o aducă şi pe iubita sa, Sophie Church, care e gravidă cu primul copil al cuplului. „N-ar fi o problemă”, a fost răspunsul primit, Jake publicând întreaga conversaţie pe contul său de Instagram. Evident, britanicul n-avea cum să accepte „afacerea”, astfel că totul a rămas doar la stadiul de anecdota.

Au cheltuit o avere să se tuneze și împart același bărbat!

Două surori s-au decis să se tuneze din cap și până în picioare și sunt identice acum! Unde mai punem la socoteală faptul că acestea sunt gemene…rezultatul a fost unul așa cum și l-au dorit! Cu toate acestea, șocant nu este faptul că cele 2 au cheltuit aproape 200.000 de euro pe operații estetice, ci faptul că au ajuns…să împartă același bărbat!

S-au născut în aceeaşi zi și chiar dacă semănau izbitor de mult, s-au gândit la o metodă care să le facă identice. Două surori gemene din Australia au pus la cale cel mai bizar plan și au mers degrabă în cabinetul medicului estetician, pentru a-i da acestuia toate indicațiile necesare realizării unui proiect pe cinste: să le facă să fie identice și să nu existe nici cea mai mică diferență, din punct de vedere estetic, între ele, informează presa internațională.

Zis și făcut, căci australiencele sunt femei tare, tare determinate! Surorile gemene și-au mărit buzele, și-au pus cele mai mari silicoane, extensii de păr, gene și au ajuns să arate absolut la fel.

Comentarii
Adauga un comentariu