National

Bătaie cu bâte în Ialomiţa după un accident rutier. Au intervenit mascaţii

Publicat: 25 oct. 2020
Mascații au reținut 15 persoane care au fost implicate intr-un scandal din Ialomița
Mascații au reținut 15 persoane care au fost implicate intr-un scandal din Ialomița

Momente reprobabil într-o localitate din Ialomița. În urma unui accident rutier a izbucnit un întreg scandal. Mai multe persoane s-au luat la bătaie cu bate după impactul dintre mai multe autoturisme.

Pentru a aplana conflictul, oamenii legii au intervenit în forţă. Mascaţii au împânzit zona şi au reţinut mai multe persoane vinovate de iscarea conflictului.

Oamenii legii au confiscat mai multe arme albe

La intervenţie au participat mai multe echipaje de poliţie dar şi mascaţi. După ce au aplanat conflictul, oamenii legii au confiscat mai multe arme albe, bte, sau alte obiecte contondente folosite de indivizi în conflictul generat de producerea accidentului rutier. Totuşi, nu se cunoaşte cu exactitate de ce indivizii au recurs la asemenea gest.

Conform IPJ Ialomiţa, oamenii legii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar altercaţia a fost aplanată. „În urma altercaţiei, nicio persoană nu a fost rănită .În cadrul cercetărilor efectuate până la acest moment, au fost ridicate mai multe obiecte interzise la deţinere (bâte, obiecte contondente).

Cercetările sunt continuate, cele 15 persoane implicate fiind conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni, în vederea audierii şi luării măsurilor legale, în urma analizaţii probatoriului, cu procurorul de caz”, au anunţat reprezentanţii IPJ Ialomiţa.

Poliţiştii au dus la audieri mai multe persoane

Oamenii legii au dus la audieri, ca urmare a izbucnirii conflictului, 15 persoane. Scandalul s-a produs în localitatea Sineşti din judeţul Ialomița. Incidentul a avut loc sâmbăta, 24 octombrie 2020 după un accident rutier.

După ce au fost duşi la audieri, oamenii legii au hotorat să reţină pentru 24 de ore un număr de 5 persoane domiciliate în localitatea Barbulesti. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs întreg conflictul. Dosarul penal deschis este sub aspectul infracţiunilor de distrugere, tulburarea liniştii publice dar şi utilizarea, fără a respecta regimul armelor şi muniţiilor. De menţionat este faptul că nicio persoană nu a fost rănită în timpul altercaţiei:

Reprezentanţii IPJ Ialomiţa au anunţat că cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani, toţi din localitatea Bărbuleşti, au fost reţinut de către poliţişti, după altercaţia cu bâte produsă sâmbătă în afara localităţii Sineşti. Sursa citată precizează că cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere. Nicio persoană nu a fost rănită în incidentul de sâmbătă, însă autorităţile au confiscat un pistol cu aer comprimat, bâte şi alte obiecte contondente.

„Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 27 şi 41 de ani, toţi din localitatea Bărbuleşti, au fost reţinuţi de către poliţişti, urmare a unei altercaţii produse ieri, 24.10.2020, în afara localităţii Sineşti. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi distrugere”, arată un comunicat de presă al IPJ Ialomiţa.

Adauga un comentariu