National

Bătaie de proporții într-un complex studențesc din Timișoara

Publicat: 31 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bătaie de proporții într-un complex studențesc din Timișoara
Camerele de supraveghere ale clubului au surprins întreaga scenă. În urma schimbului de lovituri, un individ a rămas inconștient la pământ

În această seară a avut loc o bătaie impresionantă într-un club de manele din complexul studențesc din Timișoara. Mai mulți interlopi din oraș, după ce au consumat foarte mult alcool, au transformat clubul într-un adevărat ring de box.

În mijlocului bătăii, a intervenit și patronul clubului, un sirian, care a încercat să îi intimideze pe scandalagii cu o crosă de golf, însă și acesta a fost doborât de un pumn.

Camerele de supraveghere ale clubului au surprins întreaga scenă. În urma schimbului de lovituri, un individ a rămas inconștient la pământ, în timp ce zecile de petrecăreți se grăbeau să părăsească incinta.

Polițiștii aflați la fața locului au identificat doi tineri, în vârstă de 32, respectiv 35 de ani, care au declanșat scandalul și i-au lovit pe alți doi bărbați, de 32, respectiv 61 de ani.

Atacatorii au fost preluați și duși în Arestul Poliției pentru 24 de ore, fiind cercetați pentru lovire și alte violente și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Administratorul firmei a fost și el sancționat cu 15.000 de lei și s-a ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, deoarece în această perioadă cluburile sunt supuse restricțiilor naționale de prevenire.

Declarația Inspectoratului de Poliție Județean Timiș

„La data de 30 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, au identificat doi bărbați, de 32 și 35 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiuniilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În fapt, în data de 30 ianuarie, cei doi bărbați, în timp ce se aflau într-o societate comercială, situată pe strada Socrates din municipiul Timișoara, ar fi agresat fizic alți doi bărbați, de 32 și 61 de ani.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiști au procedat la identificarea participanților și a administratorului acestui eveniment, fiind aplicate 11 sancțiuni contravenționale în valoare de 27.500 de lei, conform prevederilor Legii 55/2020, iar evenimentul a fost sistat.

Pe numele administratorului societăți comerciale a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”, fiind totodată, sancționat contravențional cu 15.000 de lei.” , a transmis IPJ Timiş.
Cursă nebună pentru achiziția de apartamente noi, indiferent de preț

Adauga un comentariu