Local

Bătaie generală la ieșirea dintr-un club ieșean! S-au împărțit pumni și palme cu nemiluita! Un tânăr a ajuns la spital, după conflictul care a pornit la toaletă! (Exclusiv)

Publicat: 12 oct. 2020
Judecătorii au pedepsit un minor acuzat că a participat la o bătaie, la ieșirea dintr-un club ieșean
Un individ a fost pedepsit după ce a agresat un minor la ieșirea dintr-un club

După o bătaie generală la ieșirea dintr-un club ieșean, un minor a fost pedepsit de judecători. Vlad Constantin N. a fost condamnat cu suspendare, pentru lovire sau alte violențe. Întreg scandalul a pornit în toaleta clubului, dar a continuat la intrarea în local, iar un tânăr a ajuns la spital după ce a fost umplut de sânge

O bătaie generală la ieșirea dintr-un club ieșean s-a lăsat cu o condamnare pentru un individ. Întreg scandalul a pornit în toaleta clubului, după ce indivizii care participau la două petreceri s-au întâlnit acolo. Conflictul a continuat la ieșirea din local, iar, în urma acestuia, un tânăr a ajuns la spital.
Ulterior, oamenii legii i-au luat la întrebări pe petrecăreți, anchetatorii ajungând astfel la Vlad Constantin N. Acesta a fost acuzat mai apoi de lovire și alte violențe, fiind trimis în fața judecătorilor.

Minor condamnat în urma unui pumn dat la ieșirea din club

La finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Vlad Constantin N. Judecătorii au decis în cazul minorului aplicarea măsurii educative neprivativă de libertate a supravegherii, pe o durată de 6 luni, sub coordonarea Serviciului de Probațiune Iași, pentru lovire sau alte violențe.

„Instanța admite în parte acțiunea formulată de către partea civilă Alexandru C. și îl obligă pe inculpatul C.V.N. să îi plătească părții civile suma de 1.193 de lei, cu titlu de daune materiale, și suma de 7.000 de lei, cu titlu de daune morale”, au menționat magistrații ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Bătaie generală la ieșirea dintr-un club ieșean: s-au împărțit pumni și palme cu nemiluita!

În urma acestei bătăi de la ieșirea dintr-un club, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe minor sub acuzația de lovire. Procesul lui Vlad Constantin C. a început pe 11 septembrie 2019.

„Pe 1 aprilie 2017, la ora 3:30, în timp ce se afla în curtea restaurantului Escape, din municipiul Iași, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate G.A.C. o lovitură cu pumnul în zona feței, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 21 – 23 de zile de îngrijiri medicale”, au susținut anchetatorii.

Potrivit acestora, întreg conflictul a izbucnit în toaleta clubului respectiv. În noaptea de 31 martie spre 1 aprilie 2017, în Clubul Escape au avut loc două petreceri, una organizată la parterul localului, iar cealaltă – la etaj. Victima, în vârstă de 17 ani, a participat la petrecerea de la etaj împreună cu mai mulți prieteni. Vlad Constantin C., în vârstă de 16 ani la acea dată, a participat la cealaltă petrecere, care se desfășura la parter, împreună cu prietenii săi. Pe parcursul nopții, în toaleta clubului a avut loc o altercație verbală între tinerii din cele două grupuri, fără ca incidentul să degenereze în violențe. Numai că, spun procurorii, ulterior, când inculpatul se afla în parcarea restaurantului, către poarta de acces, așteptând un taxi care să îl transporte la domiciliu, a apărut în zonă și victima.

„Între cele două grupuri, pe fondul conflictului preexistent, s-a declanșat o altercație mai întâi verbală, apoi fizică, în cadrul căreia inculpatul a lovit persoana vătămată cu pumnul în față, aceasta căzând pe spate, apoi s-a ridicat, fiind, însă, plină de sânge la nas. Conflictul a fost aplanat în scurt timp prin intervenția unui reprezentant al localului”, au încheiat anchetatorii.

Adauga un comentariu