National

Bătaie între două tinere, nu pentru un iubit, ci pentru un loc de parcare – VIDEO

Publicat: 06 sept. 2020

Două tinere s-au bătut pentru un loc de parcare din Florești. Scene șocante în județul Cluj. Incidentul s-a petrecut joi, pe strada Avram Iancu din Florești. Scandalul ar fi izbucnit după ce una dintre cele două tinere a venit acasă și și-a găsit locul de parcare ocupat.

„Pe 3 septembrie, în jurul orei 13:45, am venit acasă pentru puțin timp, dar locul meu de parcare era ocupat de o mașină de Sălaj. Am pus poza cu mașina pe grupul blocului, în ideea că poate se sesizează cineva și o să fie eliberat locul. Nimeni nu s-a sesizat. Ulterior am intrat în salon și am întrebat politicos dacă știu ceva despre mașina parcată acolo. Toată lumea s-a făcut că plouă. După cinci minute o angajată a sunat-o pe proprietara salonului pentru a povesti întâmplarea”, a declarat victima pentru Monitorul de Cluj.

Două femei s-au bătut pentru un loc de parcare

Femeia a povestit că angajata ar fi amenințat-o iar apoi a luat-o la bătaie. Totul s-ar fi petrecut de față cu fetiță de 4 ani.

„După mai multe discuții contradictorii între noi, ceea ce era de așteptat, am fost amenințată și, într-un final, bătută. Ea a dedus că am jignit-o pe fetița ei, dar eu doar i-am atras atenția că nu se face așa ceva în prezența unui minor. Mi-am scos acte medico-legale și voi continua investigațiile medicale. Incidentul mi-a provocat hemoragie oculară și a fost nevoie de intervenția medicului oftalmolog pentru a-mi anestezia ochiul total. Am vânătăi la membrele inferioare, după ce m-a lovit cu piciorul.Totul s-a petrecut chiar sub ochii fetiței ei de patru ani. Urmează să depun luni o plângere penală la procuratură”, ar mai fi spus tânăra.

Scandalul a fost filmat cu un telefonul mobil al victimei. În imagini se poate vedea cum aceasta este trântită jos de cealaltă femeie și trasă de păr.

Bătaie cu pumni și picioare între două fete la o piscina din Capitală

Două fete s-au luat la bătaie, la o piscină din București, iar scenele violente au fost filmate de un martor cu telefonul mobil. Între cele două tinere au intervenit prietenii acestora, iar totul s-a transformat într-un scandal uriaș.

Potrivit primelor informații, totul s-a întâmplat pe 17 august, la o piscină din București, din zona Militari. Mai multe femei au intrat în conflict, iar ulterior scandalul a degenerat.

Astfel, două dintre acestea au început să se lovească reciproc cu pumnii și cu picioarele, ambele fiind rănite după ce s-au prăbușit pe jos, chiar lângă marginea piscinei.

Pe imaginile surprinse de un martor cu telefonul mobil se poate observa cum cele două tinere se lovesc cu pumnii și cu picioarele, iar una dintre ele cade. Cea de-a doua continuă să o lovească, în timp ce alte persoane încearcă să o oprească.

După câteva secunde, prima fată se ridică și continuă bătaia, fiind, la rândul ei, oprită de alte persoane.

Într-un final, prima tânără este lovită sălbatic cu pumnii de un tânăr și se prăbușește din nou. Oamenii aflați la piscină au sunat la 112, iar polițiștii au ajuns la fața locului, însă nu a fost deschisă nicio anchetă pentru că nimeni nu a depus plângere.

Adauga un comentariu