Actualitate

Bateristul trupei The Offspring a fost dat afară din formaţie pentru că nu s-a vaccinat

Publicat: 04 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bateristul trupei The Offspring a fost dat afară din formaţie pentru că nu s-a vaccinat
Pete Parada, bateristul trupei The Offspring, a fost dat afară pentru că nu se vaccinează împotriva COVID-19

Pete Parada, bateristul trupei The Offspring a postat un mesaj pe o reţea de socializare în care spune că trupa l-a concediat pentru refuzul lui de a se vaccina. Acesta ar fi fost anunţat de membrii trupei de rock că nu mai are ce căuta în studio şi că va fi înlocuit în turneul pe care trupa îl va avea.

Pete Parada menţionează faptul că nu dorește să se vaccineze dintr-un motiv obiectiv, având mai multe probleme medicale.

Pete Parada, bateristul trupei The Offspring a fost dat afară din formaţie

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, bateristul Peter Panda susţine faptul că a fost dat afară din formaţie. Decizia ar veni în contextul în care bărbatul nu vrea să se vaccineze din mai multe motive medicale. De altfel, din postările făcute de bărbat pe reţelele de socializare nu se înţelege cu exactitate dacă acesta a fost dat afară definitiv sau pur şi simplu a fost înlocuit în turneele pe care trupa rock le are în perioada care urmează:

”Din moment ce nu sunt în măsură să mă conformez cu ceea ce devine din ce în ce mai mult o obligativitate în industrie, s-a decis recent că nu mai este sigur să mă aflu prin preajmă, în studio şi în turneu. Menţionez acest lucru pentru că nu o să mă vedeţi la concertele viitoare..’De asemenea, vreau să fac cunoscut acest lucru, astfel încât oricine se confruntă cu agonia şi izolarea provocată de faptul de a fi lăsat în urmă să ştie că nu e singur”, a precizat muzicianul. ”, a scris Parada într-un mesaj publicat pe Instagram. ”

Bateristul trupei The Offspring a fost infectat cu COVID-19

În continuarea postării, bateristul susţine că a trecut prin COVID-19 şi că ar trebui să mai aibă anticorpi. De alfel, Parada a menţionat faptul că nu ştie sigur că ar putea supravieţui vaccinării împotriva COVID-19: „încă unei runde de sindrom Guillain-Barré post-vaccinal”, maladie de care suferă ”din copilărie”, fapt care, în opinia sa şi a medicului său, îl expune unui risc ridicat de efecte secundare în urma vaccinării. Muzicianul a precizat că susţine orice persoană care nu doreşte să fie vaccinată din diverse motive.

Bateristul a adăugat că nu are ”sentimente negative faţă de formaţia mea”, precizând că membrii trupei ”fac ceea ce cred ei că este cel mai bine pentru ei, în timp ce eu fac acelaşi lucru pentru mine”.

Vaccinul este contraindicat persoanelor cu mai multe afecţiuni

La nivel declaratic, mai mulţi medici au anunţat faptul că vaccinul poate avea contraindicaţii pentru mai multe afecţiuni. La nivel de țară, medicul Monica Pop a menţionat recent că persoanele care suferă de mai multe boli pot avea efecte secundare mari dacă se vaccinează împotriva COVID-19:

(…) Suntem foarte departe de a cunoaște cu adevărat numărul de persoane care au avut efecte secundare și unele dintre ele foarte severe și nu ni se spune și asta este un lucru rău. Oamenii trebuie să știe! Nimeni nu a publicat până acuma lista contraindicațiilor acestui vaccin. Am citit această listă în urmă cu două zile. Lista există, este chiar făcută de cei de la Pfizer şi acolo scrie foarte bine.

Printre altele mi s-a părut chiar de-a dreptul de necrezut. De exemplu una dintre contraindicații este hipertensiune arterială”, susține medicul Monica Pop, la Antena 3.

De altfel, la nivel mondial există mai multe îngrijorări despre apariția variantei Delta de COVID-19. De exemplu, microbiologii anunță faptul că tulpina indiană este cu mult mai periculoasă decât precedentele variante din cauza rapidității cu care lumea se infectează.

Adauga un comentariu