Local

Bătrână cărată la Ambulanța care nu a putut ajunge la ea din cauza noroiului – FOTO, VIDEO

Publicat: 18 mart. 2021
O femeie este cărată în noroi la Ambulanță după ce echipajul nu poate ajunge în fața casei
O femeie este cărată în noroi la Ambulanță după ce echipajul nu poate ajunge în fața casei

În România anului 2021, o bătrână este cărată la Ambulanța care nu poate ajunge până în fața porţii din cauza noroiului de pe drum. În judeţul Iași în ultimele 48 de ore a plouat torenţial iar unele străzi au ajuns de nelocuit.

Este cazul şi unei străzi din comună ieșeană Popricani unde, din câte se vede, o bătrână este cărată de doi bărbaţi. Ambulanţa nu are cum să intervină în zona pentru că strada este plină de noroi şi ar fi imposibil să poată înainta

O bătrână este carata până la Ambulantă

O postare publicată pe grupul local Ești din Iași Dacă, a stârnit numeroase reacţii negative după ce o bătrână este transportată de mai multe persoane. Ambulanţa care a intervenit la apel nu a putut să înainteze pentru că drumul era impracticabil. Strada cu pricina se află în satul Țipilești comună Popricani

România lucrului bine făcut.
România scoasă din noroaie.
Sat Țipilești comuna Popricani. se arată în postare.

Nu este primul caz de acest fel

În atenţia publică a mai fost, în decembrie 2020, un caz în care o persoană era cărată cu căruța până la Ambulantă. Aceeaşi poveste, alt utilaj. Salvatorii nu au putut să ajungă până la o femeie în vârstă care era bolnavă din cauza drumului extrem de rău. În imaginile surprinse se poate observa că până și calul întâmpină dificultăți în a avansa prin noroiul extrem de mare.

De altfel, cazurile de acest fel sunt relativ comune mai ales în cătunele uitate ale României. De exemplu, în 2018, un ambulanțier din Alba a cărat o persoană la Ambulanță după ce drumul era impracticabil.

Momentan, la nivel de țară nu există cu adevărat o reformă a sistemului medical sau la nivel de căi de acces, iar din aceste considerente, singurele persoane care au de suferit sunt tocmai contribuabilii!

Sursă video+ foto: Neculau V Adrian/ Eşti din Iaşi dacă…✅

Adauga un comentariu