National

Bătrână de 86 de ani, găsită decedată în sectorul 2 al Capitalei. Femeia ar fi fost ucisă chiar de către nepotul acesteia

Publicat: 30 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bătrână de 86 de ani găsită decedată în sectorul 2 al Capitalei. Femeia ar fi fost ucisă chiar de către nepotul acesteia
Suspect în cazul morții suspecte al femeii în vârstă de 86 de ani din sectorul 2 al Capitalei este chiar nepotul victimei

În cursul zilei de azi, o femeie în vârstă de 86 de ani a fost găsită moartă la o adresă din Sectorul 2 al Capitalei. Vârstnica ar fi fost ucisă de nepotul ei, un adolescent. Tânărul a fost prins de oamenii legii și dus la audieri.

Un adolescent este suspectat că şi-ar fi ucis bunica, o femeie în vârstă de 86 de ani, al cărui trup neînsuflețit a fost găsit la o adresă din sectorul 2 al Capitalei. Potrivit informațiilor, tânărul a fost prins şi dus la audieri, scrie stiripesurse.ro.

Femeia în vârstă de 86 de ani ar fi fost ucisă de nepotul ei

Potrivit unor surse judiciare, oamenii legii au precizat că suspect în cazul morții suspecte al femeii în vârstă de 86 de ani din sectorul 2 al Capitalei este chiar nepotul victimei, un adolescent, care a fost prins şi dus la audieri.

” La data de 29 decembrie 2023, Secţia 8 Poliţie fost sesizată, prin sistem 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 2, s-ar afla o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii şi un echipaj de prim ajutor care a constatat decesul persoanei în cauză, o femeie, în vârstă de 86 de ani”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB, în vederea continuării cercetărilor şi stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Antebrațul găsit într-o zonă montană din Argeș aparține unui bărbat în vârstă de 53 de ani din București

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții IPJ Argeș, s-a stabilit că partea de cadavru uman găsită într-o zonă montană din Argeș aparține unui bărbat în vârstă de 53 de ani care figurează cu domiciliul în municipiul București.

„La data de 08.12.2023, în jurul orei 23,50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale”, se precizează într-un comunicat transmis sâmbătă de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

 

Adauga un comentariu