Actualitate

Bătut și furat de un consătean, care apoi l-a și postat pe Facebook. A ajuns la IML în stare deplorabilă

Publicat: 02 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Rareori am întâlnit un ins mai bătut decât Mugurel, un bărbat în vârstă de 31 de ani din localitatea clujeană Corpadea! Acesta s-a dus, săptămâna trecută, la locuința unui consătean de 22 de ani, împreună cu care a băut mai multe beri. Însă, la un moment dat, gazda a scos din dulap o bâtă și l-a atacat cu ea pe Mugurel, “tocându-l” mărunt, ulterior preferând să-l bată și cu un scaun. Într-un târziu și-a abandonat victima în casă, plină de sânge, i-a postat imaginea pe facebook și apoi i-a furat cei 700 de lei pe care omul îi avea la el, mergând să bea cu ei la crâșma din sat!

Atât de bine a fost bătut Mugurel, încât, marți, 1 septembrie, la I.M.L. Cluj, medicul legist i-a dictat timp de zece minute – fără exagerare! – asistentei, pomelnicul leziunilor și traumatismelor găsite pe trupul bietului om.

Mărturisește bărbatul, cu o expresie de ins terbil de suferind: “Joia trecută am fost la locuința celui pe care-l considerasem până atunci prieten, Florin – și pe care-l știam de mic. Am băut împreună mai multe beri, însă, la un moment dat, acesta parcă a înnebunit și – fără să zică ceva – a scos din dulap o bâtă. Apoi, cu ea m-a făcut praf, lovindu-mă peste tot, dar a luat și un scaun din cameră, cu care și-a continuat bătaia. Apoi m-a lăsat acolo, inconștient, plin de sânge, fără brățara de la mână și lănțișorul de la gât – ambele de argint – și cei 700 de lei pe care i-am avut în buzunar, însă nu înainte să posteze, pe Facebook o imagine cu mine, ca pe un trofeu de vânătoare – ca să se laude la prieteni cu fapta sa”… Mugurel spune că, după câteva ore, cam pe la amiază, și-a mai venit în fire, și pentru că ușa era închisă a evadat din casă, pe geam…

Apoi s-a prezentat – urcând dealul Corpadei pe propriile picioare – la locuința surorii sale, care a sunat imediat la numărul de urgență 112. În scurt timp a venit acolo o ambulanță SMURD, omul fiind transportat la U.P.U. Cluj-Napoca, cu un braț și patru degete fracturate, dar și cu multe alte leziuni.

Acolo, în timp ce i se acorda primul ajutor, la sesizarea poliției, s-a prezentat și un medic legist. Ostenit deja, bărbatul nu mai e capabil să vorbească, dar îmi oferă lămuriri suplimentare un consătean amabil, cel care l-a adus pe bărbat, cu mașina proprie, la Cluj-Napoca. Povestește acesta, în timp ce ne aflăm pe o bancă din curtea instituției medicale: CONTINUAREA PE BZC.RO

Adauga un comentariu