Cancan

Bebino s-a trezit cu mascații în casă. Ce au descoperit oamenii legii în locuința liderului Clanului Sportivilor

Publicat: 23 ian. 2020

Bebino, pe numele din buletin Marius Alin Alecu, s-a trezit astăzi cu mascații în casă. Reprezentanții Poliției Capitalei au făcut declarații în legătură cu ceea ce au descoperit în locuința liderului Clanului Sportivilor.

Percheziții în casa lui Bebino, liderul Clanului Sportivilor

Azi, mascații și polițiștii Capitalei au făcut trei percheziții, iar una dintre ele a avut loc în casa șefului Clanului Sportivilor. Oamenii legii au ridicat probe din casa lui Bebino, dar și din celelalte două locuințe care aparțin grupării adverse: Clanul Țiganilor, au precizat surse judicare.

“În continuarea urmăririi penale, în cauza privind comiterea a două infracțiuni de tentativă la omor, în baza autorității emise de instanță, au fost efectuate trei percheziții domiciliare, în București, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, au anunțat oficialii din cadrul Poliției Capitalei, potrivit Mediafax.

În clipul de mai jos sunt primele declarații oferite de Bebino după ce a fost plasat în arest la domiciliu. La un moment dat, el a dezvăluit că a sărbătorit Revelion 2020 alături de rivalul său: Cezar Petcu, zis Joe. În cadrul interviului, liderul Clanului Sportivilor a spus varianta sa de adevăr despre ce s-a întâmplat în timpul răfuielii mafiote cu Clanul Țiganilor din București.

Bebino, mutilat în răfuiala cu membrii Clanului Țiganilor

Marius Alin Alecu, șeful Clanului Sportivilor, a fost arestat în urmă cu o săptămână, el fiind suspectat de tentativă la omor, după ce a fost implicat într-o răfuială cu membrii Clanului Țiganilor, care a avut loc în zona Tei Toboc din București. În același caz, a fost arestat și Cezar Petcu, zis Joe – membru într-una dintre cele mai violente grupări mafiote din România. Rivalul lui Bebino i-a tăiat două degete acestuia.

În urma altercației înfiorătoare, liderul Clanului Sportivilor a fost transportat la spital pe 9 ianuarie; el a fost tăiat pe tot corpul, iar medicii i-au amputat unul dintre degete. A mai fost internat și un alt bărbat participant la încăierare, dar care nu este membru al clanului. Neînțelegerile dintre cei implicați datează de mai mult timp.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu