Sport

Belgienii anunță plecarea iminentă a lui Ianis Hagi de la Genk! Unde ar putea ajunge

Publicat: 31 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Belgienii anunță plecarea iminentă a lui Ianis Hagi de la Genk Unde ar putea ajunge

Perioada de transferuri în campionatele puternice din Europa se apropie de final, iar Ianis Hagi poate fi subiectul unei mutări în ultimele ore de mercato. Presa din Belgia anunță că plecarea lui Hagi junior de la Genk este iminentă. Nu se știe încă destinația finală, dar, din câte se pare, fiul „Regelui” ar urma să ajungă în Olanda.

„Se întâmplă multe la Genk în această perioadă de transferuri. După ce Sander Berge este aproape de o plecare, încă un transfer este gata să se facă. Plecarea lui Ianis Hagi pare iminentă.

În România este considerat o mare promisiune, dar nu a reușit să confirme în Belgia. Acesta ar putea ajunge în Olanda, dar nu se știe încă la ce echipă”, scriu cei de la footnews.be, care citează Het Laatste Nieuws.

19 meciuri are Ianis Hagi în tricoul celor de la Genk, în toate competițiile, reușind să marcheze 3 goluri și să le ofere colegilor 4 pase decisive.
Ianis Hagi mai are contract cu Genk până în 2024.

Ianis Hagi, dorit de FCSB

Gigi Becali nu și-a ascuns dorința de a-l aduce la FCSB pe Ianis Hagi și i-a transmis lui Gică Hagi că-i va garanta locul de titular.

„Să-l împrumut pe Ianis Hagi? Ianis e un jucător prea valoros ca să mă pot băga eu. Se supără Gică. Eu i-am spus lui Hagi că îi dau 3 milioane și scriem în contract că joacă titular.

Dacă făceam așa, în doi ani pleca pe 30-40 de milioane la o echipă mare. Acum nu știu. Asta spune totul despre părerea mea despre Hagi. Păi el e machedon, e băiat cuminte”, a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

21 de ani are Ianis Hagi.
6 milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi

Adauga un comentariu