Actualitate

Bella Santiago a avut parte de o nuntă regală. Cum arată în cele două rochii de mireasă

Publicat: 30 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bella Santiago a avut parte de o nuntă regală. Cum arată în cele două rochii de mireasă
Bella Santiago și Ionuț Grigore și-au unit destinele la sfârșitul săptămânii trecute

Frumoasa filipineză Bella Santiago a avut parte de o nuntă regală, la sfârșitul săptămânii trecute, când și-a unit destinul cu alesul inimii ei. Artista a spus DA în fața ofițerului stării civile, căsătorindu-se cu Ionuț Grigore, cu care are o relație de șapte ani. Bella Santiago a avut două rochii absolut superbe, una pentru cununia religioasă și alta pentru petrecerea care a urmat.

Bella Santiago are 33 de ani, este născută în Filipine, dar și-a întâlnit sufletul pereche în România. Solista, fostă câștigătoare a show-ului „X-Factor”, în 2018, s-a căsătorit vineri (26 mai) cu Ionuț Grigore, partenerul ei din 2016. La nuntă, Bella a fost așa cum îi spune și numele: frumoasă, rafinată, dar totodată extravagantă, căci cele două rochii de mireasă, pe care le-a îmbrăcat, par desprinse din povești.

Bella Santiago a avut parte de o nuntă regală

Bella Santiago și Ionuț Grigore și-au asigurat un loc în topul celor mai frumoase nunți mondene. Cei doi s-au căsătorit vineri, 26 mai, iar Bella Santiago a fost ca o regină în cele două rochii de mireasă, una amplă, ca de bal, cealaltă, tip sirenă. În galeria foto puteți vedea cele mai frumoase imagini de la nunta Bellei Santiago!

Bella a purtat două rochii spectaculoase, una pentru cununia religioasă, cealaltă pentru petrecere, ambele fiind create de designerul Ana Maria Lungu, potrivit LPF. Au venit ca turnate pe silueta vedetei, iar coafura, voalul și machiajul au completat look-ul de prințesă.

 

Prima dintre ele a fost o rochie ca de bal, care a avut peste 5.000 de perle cusute. Voalul a fost de trei metri, iar trena, de patru metri, notează Știrile Kanal D. A doua rochie a avut un croi tip sirenă, pe care artista a ales-o special pentru seară, pentru a se mișca mai ușor în ringul de dans. Mirele Ionuț a fost și el la patru ace, dar și fiica artistei, care a purtat o rochie elagantă, roz pudrat.

Ce surpriză i-a făcut Bella Santiago soțului ei

Surpriza de la nunta Bellei Santiago, pe lângă cele două rochii, a fost și melodia extrem de emoționantă, pe care solista a compus-o pentru soțul ei și pe care a cântat-o în biserică. Se numește „Liniștea”.

Bella Santiago este una dintre cele mai explozive prezențe pe scena românească. A câștigat „X Factor” în 2018, a fost finalistă în emisiunea „Românii au talent” în 2016, a câștigat show-ul „Te cunosc de undeva” (sezonul 14), iar în 2019 a participat la „Bravo, ai stil!” (sezonul 7).

Adauga un comentariu