Cancan ultimă oră

Bella Santiago, la „Bravo, ai stil! Celebrities”: Pe cine a înlocuit cântăreața filipineză

Publicat: 20 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bella Santiago la Bravo ai stil Celebrities Pe cine a înlocuit cântăreața filipineză
Bella Santiago are vârsta de 32 de ani

Bella Santiago intră în forță în competiția „Bravo, ai sil! Celebrities”. Cântăreața este noua concurentă în cadrul celei mai urmărite emisiuni tv cu și despre stil. Vedeta va deveni concurentă cu drepturi depline începând cu ediția de miercuri, 22 decembrie.

Din prima ediție, noua concurentă din cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a reușit să-i cucerească pe jurații emisiunii prin talentul său desăvârșit. Bella are o voce divină, fiind pregătită să facă show în platoul emisiunii. Artista vine cu forțe proaspete să lupte în competiția stilului cu Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru și alte celebrități care au reușit deja să cucerească inimile telespectatorilor.

Modul în care s-a prezentat Bella Santiago în prima sa ediție și cum i-a lăsat pe jurații emisiunii încremeniți a uimit pe toată lumea.

bella santiago machiata frumos
Bella Santiago a reușit să cucerească prin vocea ei jurații și publicul în cadrul emisiunii X-Factor

Cine este Bella Santiago, noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”

Bella Santiago este noua concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, artista a intrat în competiție în locul Nicoletei Dragne. Cea din urmă fiind eliminată în gala de sâmbătă seară, conform voturilor din partea publicului.

Chiar din prima ediție, Bella va reuși să impresioneze prin talentul său desăvârșit. Cântăreața  demonstrând în platoul competiției atât calitățile sale vocale, cât și abilitățile stilistice. Noua concurentă a optat pentru o ținută „all black” din piele. Încrezută și extrem de frumoasă, Bella Santiago a încins platoul prin apariția sa extrem de provocătoare.

bella santiago cu microfonul in mana pe scena de la x-factor
Bella Santiago este câștigătoarea concursului muzical „X-Factor”

Bella Santiago, la „X-Factor”: Cântăreața a câștigat marele premiu

Bella Santiago a reușit să cucerească prin vocea ei jurații și publicul în cadrul emisiunii X-Factor. Frumoasa filipineză a reuși să câștige marele premiu pe care la investit într-o afacere. Bella a decis să-și deschidă propriul restaurant filipinez în zona de nord a Bucureștiului. Deschiderea restaurantului a avut loc la doar un an de când a fost desemnată de public ca cea mai talentată concurentă de la emisiunea X-Factor.

Bella Santiago este câștigătoarea concursului muzical „X-Factor” desfășurat la finele anului 2018. Bella a reușit să o cucerească prin vocea ei pe Delia, ulterior concurând în echipa ei. Vedeta a fost antrenată de Delia și desemnată de public câștigătoarea celui de-al optulea sezon al show-ului „X Factor” și al premiului în valoare de 100.000 de euro.

Bella a cucerit publicul prin vocea ei extrem de frumoasă și puternică, dar și prin prezența ei scenică. Bella Santiago a fost extrem de emoționată când a aflat că este marea câștigătoare, izbucnind în lacrimi:

„Mulţumesc tuturor celor care m-au votat, nu-mi vine să cred că m-aţi votat pe mine. Sunt mândră că sunt româncă, mulţumesc că m-aţi apreciat“, declara cântăreața.

bella santiago imbracata intr-o salopeta mulata alba
Bella Santiago și iubitul său, Ionuț Grigorie, au fost nevoiți să-și anuleze nunta din cauza pandemiei

Bella Santiago și iubitul ei, și-au anulat nunta din cauza pandemiei

Bella Santiago și iubitul său, Ionuț Grigorie, au fost nevoiți să-și anuleze nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Îndrăgostiții aveau totul pregătit, chiar și rochia de mireasă, tortul și invitații.

Bella Santiago în vârstă de 32 de ani, a ajuns în România în anul 2016. Vedeta s-a îndrăgostit de iubitul ei, Ionuț Grigorie, chiar în anul în care a venit în România. Cei doi au reușit să facă cununia civilă în 2018, urmând să facă și nunta. Însă, din cauza pandemie, frumosul eveniment nu a fost posibil. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul autohton.

Bella Santiago provine dintr-o familie modestă, fiind pasionată de mică de muzică. La 12 ani, cântăreața urma cursuri de muzică, iar la 15 ani a început să susțină concerte în Filipine. Vedeta a rămas fără tată la vârsta de doar un an după ce acesta a decedat. Cântăreața a fost crescută de bunica ei, Bella Santiago trecând prin multe greutăți de-a lungul timpului.

bella santiago imbracata in rochie stralucitoare pe o scena
Bella Santiago intră în forță în competiția „Bravo, ai sil! Celebrities”
Adauga un comentariu