Frumusete

Ingredientul esențial pentru creșterea părului, genelor sau sprâncenelor

Publicat: 08 iul. 2020
femeie par
Parul creste in medie cu 1cm pe luna

Beneficiile uleiului de ricin. Dacă ai crescut în anii 90, este posibil să fi prins moda sprâncenelor rase sau foarte subtiri. Ghinion: dacă le epilati prea mult, acestea sfârșesc să nu crească la fel de bine. Cu toate acestea, există un mod natural de a-i stimula creșterea, care vă va permite, de asemenea, să întăriți genele și părul. Este vorba despre uleiul de ricin (ricinus communis)! Părul tău deteriorat și fragil va fi mai strălucitor, lung, mătăsos, voluminos și rezistent. Părul frizzy fragil și părul uscat și despicat îl adoră.

Utilizări ale uleiului de ricin:

Cresterea părului

Acest ulei de creștere a părului este foarte vâscos! Puteți facilita aplicarea amestecând o cantitate mică de ulei de ricin cu un alt ulei lichid, mai subtire. Puteți lua, de exemplu, ulei de nucă de cocos, ulei de argan, jojoba, ulei de migdale dulci sau ulei de măsline. Acest lucru va oferi, de asemenea, elemente nutritive suplimentare pentru varfurile deteriorate.

Aplică amestecul de uleiuri vegetale pe rădăcini și masează scalpul. Masajul este foarte important pentru a stimula creșterea părului. Lasa uleiul sa actioneze peste noapte si spala parul normal a doua zi. Puteți aplica, de asemenea, pe varfuri înainte de șamponare și lăsați-l sa actioneze minim 30 minute. Nu este nevoie să puneți prea mult, câteva picături sunt suficiente.

Beneficiile uleiului de ricin. Pentru gene și sprâncene

Fiind vâscos, aplicarea pe gene și sprâncene nu este întotdeauna ușoară. Folosiți un tampon de bumbac sau o perie cu rimel curat pentru a aplica 1 până la 2 picături la baza genelor sau pe sprâncene. Curățați peria după fiecare utilizare. Nu este nevoie să supraîncărcați și să puneți prea mult pe întreaga lungime a genei, o cantitate mică la rădăcină este suficientă pentru a o întări și a o stimula.

Acest ulei nu este doar un ulei de păr

Oferă multe avantaje pentru frumusețe și sănătate. Puteți aplica, de asemenea, pe buze pentru a le hidrata, pe pielea uscată și pe unghii pentru a le întări eliminând cuticulele. De asemenea, ajută la combaterea vergeturilor și cicatricilor, la prevenirea acneei și la reducerea petelor întunecate! În cele din urmă, calmează diverse mâncărimi și combate constipația.

De ce funcționează atât de bine uleiul de ricin?

Uleiul de ricin este bogat în vitamina E și acizi grași esențiali omega-3 care regenerează foliculii de păr și țesutul înconjurător. De asemenea, are proprietatea de a fi foarte pătrunzător și de a vindeca în profunzime. Stralucirea sa naturala face parul stralucitor. În plus, este foarte economic. Ea are totul!

Adauga un comentariu