Cancan ultimă oră

Betty Vișănescu, declarații neașteptate: ,,M-am îndrăgostit de al meu Cătălin abia după un an de relație”

Publicat: 16 oct. 2021
Betty Vișănescu declarații neașteptate M-am îndrăgostit de al meu Cătălin abia după un an de relație
Betty a mărturisit că, de fel, se îndrăgostește foarte greu

Betty Vișănescu s-a îndrăgostit de Cătălin abia după un an de relație! Fiica lui Florin Salam a recunoscut abia acum că i-a fost greu să ajungă să-l iubească pe actualul său soț.

Betty a mărturisit că, de fel, se îndrăgostește foarte greu, motiv pentru care Cătălin a avut ceva de muncă până ca prințesa lui Florin Salam să îi „cadă” pradă.

„Mă îndrăgostesc extraordinar de greu. După ce m-am combinat cu al meu Cătălin, abia după un an de relație m-am îndrăgostit într-adevăr de el. Așa sunt eu”, a scris Betty Vișănescu în cadrul InstaStory-ului.

Mai mult, Betty a ținut să-i mulțumească prietenei ei, fata care i-a făcut cunoștință cu Cătălin. Fiica lui Florin Salam a menționat că-i va fi toată viața recunoscătoare.

„În 2014 a fost cea mai nebună perioadă din viața mea. Îmi merge bine pe plan muzical, familia îmi era aproape, doar că eu treceam prin anumite schimbări din cauza vârstei (14 ani) și făcusem o mică depresie, iar persoana din poză m-a ajutat nespus de mult. A venit în viața mea la momentul potrivit, a știut să mă scoată din stările urâte pe care le aveam. Chiar dacă eram atât de mică, îmi doream să cunosc un băiat cu care să vorbesc și să mă facă să râd și mă rugam seară de seară pentru acest lucru. Pur și simplu așa simțeam nevoia, iar datorită ei l-am cunoscut pe Cătălin, imediat după toate rugăciunile mele. De aceea o iubesc și îi voi mulțumi mereu fiindcă a avut grijă de mine”, a povestit fiica lui Florin Salam, pe Stories.
Adauga un comentariu