Actualitate

Bia Khalifa este îndrăgostită lulea de Fulgy. Ce cadou i-a făcut recent fiul Clejanilor

Publicat: 01 feb. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Bia Khalifa este îndrăgostită lulea de Fulgy. Ce cadou i-a făcut recent fiul Clejanilor
Fulgy și Bia Khalifa formează cel mai nou cuplu din showbiz

Creatoarea de conținut pentru adulți Bia Khalifa pare din ce în ce mai îndrăgostită de Fulgy de la Clejani, relația celor doi avansând foarte repede. Deși sunt de puțin timp împreună, starleta și fiul Clejanilor au trecut deja la următorul nivel și s-au mutat împreună. În plus, Viorica de la Clejani pare să o placă pe Bia Khalifa și nu este împotriva acestei relații.

Fiul Clejanilor, Fulgy, nu se oprește din a-și surprinde noua iubită pe zi ce trece. Cel mai recent astfel de gest al tânărului a fost un cadou destul de scump pentru Bia Khalifa. Deși sunt împreună de numai câteva săptămâni, blondina mărturisește că și-a găsit marea dragoste și este tare fericită alături de Fulgy.

Bia Khalifa este îndrăgostită lulea de Fulgy de la Clejani

Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” nu-și mai ascunde sentimentele pentru Fulgy, semn că totul între ei este cât se poate de serios și au planuri mari împreună. La începutul lui 2023, soarele a răsărit și pe strada starletei, care și-a descoperit marea dragoste, în persoana fiului Clejanilor, care a cucerit-o rapid.

Cei doi par să trăiască o adevărată poveste de dragoste, blondina fiind topită după Fulgy. Mai mult, și acesta știe cum s-o cucerească, fiind foarte atent cu iubita lui. Astfel, recent, Fulgy i-a oferit un buchet mare de trandafiri roșii, dar și o brățară din aur.

„Anul acesta început cu foarte multe surprize pentru mine, sunt într-o relație oficială și serioasă. Sunt foarte fericită, mai fericită ca niciodată. Am primit niște cadouri foarte frumoase. Un buchet atât de mare încât îmi era greu să-l țin în mână. M-a nimerit cu trandafirii roșii, eu sunt obsedată de trandafiri, trandafiri roșii și, mai ales, mi-a luat atât de mulți trandafiri, încât nu puteam ține buchetul în mână. Da, și mi-a luat și o brățărică, de aur”, a dezvăluit Bia Khalifa.

Cum își petrece ziua de naștere Bia Khalifa

Din câte se pare, Fulgy și Bia Khalifa s-au găsit la momentul potrivit și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. În plus, Viorica de la Clejani nu are nimic de obiectat în privința iubitei fiului ei, ba chiar o place foarte mult și se bucură să o aibă în familie.

Iar acum, de ziua ei, blondina a fost răsfățată de iubitul ei cu un buchet mare de trandafiri și o brățară de aur. Iar cu ocazia aniversării, Bia Khalifa a dezvăluit că va petrece atât cu iubitul ei, Fulgy, cât și cu Șișu, dar și alți prieteni.

„O să mergem în club, unde o să cânte și Sișu, frații mei de la studio, familia mea cu care fac eu muzică, prietenii mei. Au fost lângă mine mereu. Știu că vor veni și prietenele mele acolo, bineînțeles că o să fie și Fulgy. Vorbim de prezent, sunt împreună cu Fulgy”, a mai spus Bia Khalifa.

Comentarii
Adauga un comentariu