Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu a fost provocată să se demachieze în direct. Reacția vedetei a fost una neașteptată

Publicat: 10 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu a fost provocată să se demachieze în direct. Reacția vedetei a fost una neașteptată
Bianca Drăgușanu a fost provocată să se demachieze în direct, la Teo Show

Vedeta în vârstă de 39 de ani a fost o reacție neașteptată atunci când a fost provocată să se demachieze în direct. Fosta soție a lui Alex Bodi a refuzat să accepte provocarea venită din partea lui Bursucu, venind la doar câteva săptămâni după ce și-a făcut o intervenție la buze.

În urmă cu trei săptămâni, Bianca Drăgușanu a apelat din nou la medicul estetician, de această dată pentru o intervenție la nivelul buzelor. Doctorul i-a topit acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze, după ce blondina s-a arătat mulțumită de modul în care arătau. Astfel, acum, fosta soție a lui Alex Bodi a renunțat la forma voluminoasă și vrea ca în viitor să adopte un stil mai natural.

Bianca Drăgușanu a fost provocată să se demachieze în direct, după intervenția de la buze

Până la 39 de ani, Bianca Drăgușanu a trecut de mai multe ori pragul medicului estetician. Vedeta nu are de gând să se oprească aici, pentru că, spune ea, ele, împreună cu dieta echilibrată și mersul la sală o ajută să-și mențină frumusețea. Despre toate acestea a vorbit recent, la Teo Show, emisiune în care a fost provocată să se demachieze.

Bianca Drăgușanu s-a declarat foarte bucuroasă de faptul că și-a eliminat acidul hialuronic injectat în mod excesiv în buze. Potrivit spuselor ei, urmează să se prezinte din nou la medic pentru a le injecta iar, însă în alt mod, ceva mai natural.

„Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. Parcă și modul în care vorbesc este diferit. Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel. Acum vreau o guriță mai mică”, a spus Bianca Drăgușanu la Teo Show.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu

La un moment dat, Bursucu a provocat-o să se demachieze în direct. Bianca Drăgușanu l-a refuzat însă, justificându-și alegerea. Totodată, ea a făcut și o glumă, spunând că dacă îi vor fi virați în cont 150.000 de euro ar accepta să se demachieze.

„Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum ca să fac asta”, i-a spus Bianca Drăgușanu colegului lui Teo Trandafir.

Tot în emisiunea lui Teo Trandafir, Bianca Drăgușanu a spus că nu intenționează să se oprească din a-și face diferite intervenții estetice.

„Voi continua șirul acesta de transformări pentru că îmi place să fac asta”, a mai spus a spus Bianca Drăgușanu.

Ce intervenții și-a mai făcut vedeta

Bianca Drăgușanu a vorbit despre intervenția făcută la buze, dar și despre procedura „ochi de vulpe”. Mulțumită de rezultat, blonda a declarat că intenționează să repete această procedură. Cel mai mult îi place faptul că, spune ea, privirea ei e mai pătrunzătoare în urma acestei intervenții.

Totodată, aceasta a mărturisit că, în trecut, și-a făcut o mărire de posterior cu ajutorul unui implant fesier. Această intervenție costă, în general, circa 5.000 de euro.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu