Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu, înțepătură la adresa Claudiei Pătrășcanu. Cum o atacă vedeta: „Diavolul poate…” – FOTO

Publicat: 11 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bianca Drăgușanu a transmis o înțepătură la adresa Claudiei Pătrășcanu. Cele două se ceartă prin intermediul rețelelor de socializare. Iată cum o atacă vedeta pe fosta partenera a iubitului ei, Gabi Bădălău!

Înțepătura Biancăi Drăgușanu la adresa Claudiei Pătrășcanu

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Claudia Pătrășcanu a publicat un mesaj din Biblie. Artista a transmis că lasă persoana la care se gândește în mâinile lui Dumnezeu, pentru a se ocupa el de tot.

„Știi ce: Îndreaptă-te către Athos… către Dumnezeu! Eu te las în mâinile Lui! Curăță-te de ură și de durere!”, a scris fosta partenera a lui Gabi Bădălău la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

După ce Bianca Drăgușanu a văzut acest mesaj al fostei partenere a lui Gabi Bădălău, aceasta a transmis o înțepătură la adresa ei. Vedeta a transmis că celebra cântăreață este perversă prin ceea ce face.

„Diavolul poate cita din Biblie în scopuri personale. #perversitate”, a scris vedeta ulterior pe InstaStory.

Claudia Pătrășcanu, atac dur la adresa lui Gabi Bădălău

În exclusivitate pentru Xtra Night Show, Claudia Pătrășcanu a transmis un atac dur la adresa lui Gabi Bădălău. Artista a dezvăluit că fostul ei soț o sună de pe numere de telefon ascunse și o înjură, iar acest lucru poate fi confirmat și de mama sa, doamna Domnica, care s-a implicat în scandalul în care este și fiica ei.

Artista îl condamnă pe fostul ei partener de viață pentru presupusa consumare de substanțe, deși el a oferit mită pentru a scăpa de acuzații. De asemenea, ea susține că are dovezi care să susțină acuzațiile grave aduse afaceristului.

„Voi ați auzit că m-a făcut drogată, m-a făcut în toate felurile. A zis că eu și mama ne drogăm. Voi vă imaginați că mama m-a ajutat în viața asta, ea mi-a luat o casă, nu mi-a luat-o Gabi. El acum spune că îmi ia copiii, acum spune că vrem să fim bine. Băiatul ăsta nu mă mai impresionează cu nimic. I-am spus că se ducă la dezintoxicare. Jumătate din București știe ce face, l-a oprit și poliția. Să se facă mai multe săpături la INML, știu cui s-au dat bani și în ce fel. Am și dovezi. Dacă mai vrea să deschidă un proces, la câți bani mi-a cheltuit cu avocații. Mi-a luat una dintre avocate, a plătit-o mai mult”, a spus ea.

Adauga un comentariu