Cancan ultimă oră

Bianca Drăguşanu l-a umilit pe Alex Bodi! Ce îi făcea afaceristul, în pat

Publicat: 27 apr. 2021
Bianca Drăgușanu în bustieră
Bianca Drăgușanu are foarte mare grijă de imaginea ei: are mese regulate, sănătoase și nu se dezice de la activitatea fizică intensă.

Chiar dacă nu mai sunt împreună, se pare că Bianca Drăgușanu nu se poate abține nici acum să îi „înțepe” Alex Bodi, aflat acum în închisoare. Un mesaj publicat pe Instagram a dat tututor de gândit.

Concret, Bianca a dat de înțeles, făcând aparent o comparație cu ninsoarea de luna trecută, că nopțile fierbinți petrecute alături el, nu au fost chiar așa de spectaculoase precum se credea. „ A nins cinci minute, sau cum ar zice bărbații, toată noaptea”.

Bogătașul cerchez Cengiz Şıklaroğlu a devenit cunoscut în țara noastră pentru că s-a iubit cu artista Otilia Bilionera, dar și cu Ioana Filimon de care s-a despărțit cu un scandal monstruos. Acum, bărbatul s-a îndrăgostit de Bianca și îi face toate poftele, în timp ce fostul ei soț îndură chinurile vieții din închisoare.

Din celula sa, Alex Bodi i-a transmis un mesaj cu tâlc Biancăi Drăgușanu

De curând, Alex Bodi a acceptat să dea un interviu. El i-a cerut jurnalistului cu care a vorbit să-i spună fostei partenere că un mafiot nu se autoproclamă astfel niciodată. Desigur, acesta a fost o aluzie înțepătoare la prietenul Biancăi Drăgușanu, Cengiz Şıklaroğlu. Ulterior, el a mai subliniat că pozele pe care le-a făcut alături de bogătașul cerchez sunt singurele daruri pe care le-ar fi făcut și nu ar fi vorba despre cadouri de lux, care valorează o avere.

“Să se înțeleagă bine și să îi spui și domnișoarei blonde care a analizat subiectul, cea blondă care se uita la filmele cu mafioți, cred că nu le-a văzut bine. Un mafiot nu se autointitulează sau se autoproclamă mafiot, niciodată! Nu stă la taclale cu presa ca să dea chestii, să caute materiale, nu vrea atenție. Iar eu tribut, nu am plătit în viață mea nimănui, să nu se înțeleagă greșit.

Eu am făcut cadouri doar persoanelor iubite. Singurul cadou pe care l-am făcut este o poză pe care el m-a rugat să o facem împreună. Poză pe care eu nu am publicat-o și nu am dat-o nimănui. Acesta este singurul cadou pe care eu i l-am făcut lui. Iar presa română să nu mai umfle.

Pe toți îi facem milionari și mafioți, iar realitatea este total altfel. Eu, nefiind așa mafiot ca el, nu o să dau atâtea detalii și o să îmi văd de treaba mea. Vreau să spun că lucrurile s-au încheiat atunci între noi și atât”, a dezvăluit Alex Bodi pentru publicația spynews.ro.

Ca o coincidență sau nu… la descrierea imaginii de mai jos, făcută recent de creatoarea de modă, ea a notat: “Ea este o regină care poate trece de la latura ei roială la cea de gangster în cinci secunde (…)”.

Comentarii
  • Cand doi fosti vorbesc de ‘pat’,dovedesc ‘lumii’ cat de josnici sunt.Lumea buna never ever nu dezvolta subiectul.In lumea buna ‘patul’ e tabu.

  • Faptul ca Bianca Dragusanu nimereste in pat cu proxeneti precum Alex Bodi (condamnat pentru asta, nu ca zic eu) e o pura intamplare, nu zice nimic despre ea si genul de persoane cu care umbla ea. Tot din pura intamplare si Cengiz Şıklaroğlu a ajuns pe la inchisoare – deci e si el un model de urmat, nu alta. Nu imi doresc sa am de-a face cu Bianca Dragusanu pentru ca vad ca are gusturi foarte proaste, cu alegeri pe masura, si nu as vrea sa fiu si eu ales de ea ca e o jignire. :)))

  • Pai da eu cred ca ea e sub acoperirire ademeneste sau se prostituiaza cu oameni cu bani multi ca nui plac saracii ca asa a fost invatat la academia de politie o tarfa🤔 ordinara!!!

  • e o zdreanta de femeie, umbla din surub in surub poate se va infileta si la ea ceva , afara de prostu de la meteo, pro tv,pe asta nu o poate prinde ca face acasa, tot nici nu iti trece prin cap de ce este in stare , e moarta dupa suruburi, toate categoriile, o mai tineti minte de la emisiunea aia cu radu mircea, cum ii curgeau balele, dupa radu, sa revenim este o zdreanta, din plastic.

  • Toate,dar absolut toata MEDIA e vinovata de ascensiunea nemeritata a acestei individe lipsita de cel mai elementarBUN SIMT .NU meritanicioatentie si ar trebui ascunsa undeva,caci e un pericol major pentru tinere.Oare ce educatie a primit de la parinti?Rusinesa-i fie !!!Balaban Gh. Barlad

Adauga un comentariu