Cancan

Bianca Drăgușanu poartă cagulă după operația estetică. Ce reacție au avut cei care au întâlnit-o

Publicat: 15 ian. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Bianca Drăgușanu poartă cagulă după operația estetică. Ce reacție au avut cei care au întâlnit-o
Bianca Drăgușanu a intrat în „reparații capitale” la nivelul feței

Bianca Drăgușanu este nevoită să poarte cagulă după operația estetică suferită la nivelul feței, iar acest lucru va dura mai bine de două luni. În ceea ce privește acest accesoriu, vedeta pare că s-a inspirat de la Kim Kardashian, care a șocat cu apariția ei la Gala MET 2021. Cât despre Bianca Drăgușanu, vedeta a rămas surprinsă de reacțiile celor cu care a interacționat zilele acestea.

Blondina trece printr-o perioadă de „reparații” la nivel fizic, ea vorbind în ultima vreme, în mediul online, foarte des despre intervențiile estetice pe care și le-a făcut la față. Bianca Drăgușanu a anunțat în decembrie 2023 că își face o operație de lifting facial pentru că fața ei „a fost stricată” din cauza formei greșite a buzelor pe care a avut-o în ultimii 20 de ani. La câteva zile de la intervenție, Bianca a ieșit din casă cu cagulă pe față, accesoriu pe care îl va purta în următoareșe două luni și jumătate.

Bianca Drăgușanu poartă cagulă după operația estetică

La sfârșitul anului trecut, Bianca Drăgușanu își anunța fanii că urmează să intre în „reparații capitale”. Mai precis, era vorba de câteva intervenții la nivelul feței, printre care un lifting dar și repararea buzelor.

„Eu aș vrea să-mi repar toată fața. Fața mea a fost stricată, în primul rând, de forma buzelor pe care o am, pe care am injectat-o în peste 20 de ani, mult și prost. Echipa de doctori încearcă să repare. Am emoții. O să stau fără buze o perioadă foarte lungă și știu că o să fiu diferită”, spunea vedeta în urmă cu câteva săptămâni.

Așadar, Bianca Drăgușanu și-a făcut intervențiile despre care vorbea în prima săptămână din noul an, iar acum se află în proces de recuperare și vindecare. Pentru că fața i s-a umflat în urma operației și are mai multe vânătăi în zona ochilor, Bianca a decis să poarte o cagulă, inspirându-se din look-ul lui Kim Kardashian de la Gala MET, din 2021.

„Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni și jumătate din viața mea, pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă. Am o piele foarte sensibilă”, a mai povestit Bianca Drăgușanu pe Instagram.

„Două persoane au făcut Story cu mine”

Nu în ultimul rând, Bianca Drăgușanu a vorbit și despre reacțiile oamenilor care au văzutr-o în spațiul public cu cagulă. Vedeta a fost surprinsă de ce i-au transmis câteva persoane aflate în benzinăria unde s-a dus să-și alimenteze mașina.

„Am intrat într-o benzinărie să-șmi cumpăr o apă și să alimentez. Am plătit, iar o doamnă de la casă mi-a zis: «Doamne, cât ești de frumoasă!» Alte două persoane au făcut Story cu mine, mi-au spus: «Ești cuper cool!»

Lansez un trend acum, să știți, mi se pare cool să nu-ți arăți vânătăile, să treci peste povestea grea din spatele vindecării unor operații și să te bucuri de rezultat toată viața”, a adăugat Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Comentarii
Adauga un comentariu