Actualitate

Bianca Drăgușanu, reacție dură la acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu. „E de-a dreptul penibilă, plecată cu pluta”

Publicat: 13 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu reacție dură la acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu. E de-a dreptul penibilă plecată cu pluta
S-a reaprins scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu a avut o reacție dură după acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu, potrivit cărora i-ar fi terorizat copiii. Interpreta a declarat recent că blondina ar fi ajuns la un moment dat chiar să fugă după copiii ei pentru a se poza cu ei. Totodată, Claudia Pătrășcanu mai susține și că a fost amenințată la un moment dat de Bianca Drăgușanu.

Un nou scandal a izbucnit în lumea mondenă, după ce Claudia Pătrășcanu a făcut afirmații dure la adresa Biancăi Drăgușanu, actuala iubită a fostului ei soț. Cântăreața a declarat, în exclusivitate la Antena Stars, că nu vrea ca cei doi copii ai ei să stea în preajma Biancăi Drăgușanu. Mai mult de atât, aceasta a mărturisit că cei mici ar fost aproape obligați să se întâlnească cu Bianca Drăgușanu de către tatăl celor doi, atunci când s-au aflat în grija lui la București.

Bianca Drăgușanu, reacție dură la acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu

După acuzațiile extrem de dure ale Claudiei Pătrășcanu la adresa Biancăi Drăgușanu, acum vedeta reacționează dur! Reporterii Spynews.ro au luat legătura cu Bianca Drăgușanu, iar vedeta a povestit cum stau de fapt lucrurile, după ce fosta soție a lui Gabi Bădălău a declarat că ar fi amenințată de ea.

Pur și simplu, blondina a izbucnit atunci când a auzit cum a vorbit despre ea Claudia Pătrășcanu. Bianca a mărturisit că nu înțelege de ce Claudia Pătrășcanu îi pronunță tot timpul numele și o atacă periodic.

„Femeia e clar plecată cu pluta, are crize de gelozie, de frustrare, în mod periodic în ceea ce mă privește. Se contrazice de două ori pe propoziție, iar ca exemplu a zis că nu o interesează persoana mea. Dacă nu o intersează persoana mea de ce vorbește? Consider că pe ea nu o bagă nimeni în seamă cu meseria cu care se bate în piept că o are. Minte, aberează și se penibilizează singură”, a spus Bianca Drăgușanu.

De asemenea, Bianca Drăgușanu mai susține că nu a amenințat-o pe Claudia Pătrășcanu, așa cum artista afirmă. Potrivit blondinei, situația ar fi chiar invers, ea mărturisind că are dovezi pe care le va face publice în curând în care va arăta ce mesaje îi trimitea Claudia Pătrășcanu.

„A ajuns foarte departe cu circul ăsta penibil pe care îl tot face. Am mesajele dânsei pe care o să le pun la dispoziția avocatului și presei, să vedeți cine pe cine amenință”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Claudia Pătrășcanu a vrut să obțină informații de la Victor Slav

Mai mult de atât, situația pare a fi scăpat și mai tare de sub control. Potrivit Biancăi Drăgușanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu, l-a contactat chiar pe Victor Slav, tatăl fetiței sale, pentru a se interesa despre viața ei.

Bianca susține că interpreta i-a spus lui Victor Slav cuvinte urâte despre ea, iar vedeta mărturisește că fostul ei soț nu a vrut să se implice în scandalul dintre ele două și i-a închis telefonul. Totodată, Bianca Drăgușanu a mai spus că niciodată Claudia Pătrășcanu nu va avea cum să se compare cu ea din niciun punct de vedere.

„Este de-a dreptul penibil să vii să te lauzi cu câștiguri pe care oricum nu le-ai dobândit vreodată, să vii să te compari vreodată cu mine, să vii să vorbești despre mine și mai ales să-l suni pe tatăl copilului meu, Victor Slav, să-i vorbească urât despre mine. E atât de disperată încât a ajuns să facă gesturi de necontrolat. Până și Victor i-a închis telefonul și a spus că e de Spitalul 9”, a încheiat Bianca Drăgușanu.

Adauga un comentariu