Actualitate

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună după divorț. Au petrecut de ziua fiului lor cel mare

Publicat: 01 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău împreună după divorț. Au petrecut de ziua fiului lor cel mare
Claudia Pătrășcsanu și Gabi Bădălău s-au comportat ca o adevărată familie de dragul copiilor

Pe Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, viața i-a adus din nou împreună, după divorț, de această dată cu ocazia zilei de naștere a fiului cel mare. Gabriel, întâiul născut, a împlinit frumoasa vârstă de 8 ani, iar părinții l-au sărbătorit așa cum se cuvine. De data aceasta, Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț au lăsat deoparte scandalurile și animozitățile.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău l-au sărbătorit cum se cuvine pe fiul lor cel mare, care a împlinit 8 anișori. Cu toții știm numeroasele certuri și discuții aprinse dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău încă de când au intentat procesul de divorț. Mai bine de trei ani au tot umblat prin tribunale, însă abia recent au ieșit din instanță ca două persoane libere din punct de vedere legal. Odată cu asta, lucrurile pare că s-au mai liniștit între ei și au lăsat neînțelegerile pe seama trecutului.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului său cel mare, Gabi Bădălău a lăsat afacerile și treburile din București și s-a dus direct la Constanța pentru a fi aproape de copiii săi. Aici, bineînțeles, s-a întâlnit și cu fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu. Spre uimirea tuturor, cei patru au petrecut toată ziua împreună și s-au distrat de minune.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună după divorț

Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț au dat dovadă că sunt doi oameni maturi, astfel că au lăsat deoparte toate certurile dintre ei. Acum, ei s-au comportat ca o adevărată familie și au petrecut ziua de naștere a fiului lor cel mare. Au râs, s-au distrat, au mers împreună în mall, apoi la film, totul în formula completă, așa cum era înainte de a apărea neînțelegerile între ei.

„Am vorbit de ziua băiatului celui mare și cam atât. El a fost invitat, dar nu a fost prezent. El a fost cu o zi înainte prezent, pe 25. A fost prezent în Constanța și a petrecut cu cei mici exact când Gabriel a făcut 8 ani. Am petrecut împreună amândoi cu cei doi copii. A fost o zi plină. Am luat amândoi copiii de la școală, am mers cu amândoi la un film, am mers cu toții în mall. Am fost împreună. Ce să facem, dacă așa ne-a fost dat să avem doi copii împreună. Noi trebuia să ne înțelegem de la început din acest punct de vedere că rămânem părinți acolo pentru ei”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Gabriel vrea să se facă polițist

Deși abia a împlinit vârsta de 8 anișori, fiul cel mare al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău știe ce vrea să se facă când o să fie mare. Gabriel își dorește încă de la 2 ani să se facă polițist, astfel că tematica petrecerii nu putea fi alta. Cântăreața i-a ascultat toate dorințele și a organizat o petrecere fastuoasă, exact așa cum și-a dorit micuțul. De asemenea, nu a putut să nu dezvăluie faptul că își susține fiul din toate punctele de vedere, mai ales când vine vorba de carieră.

„El de la vârsta de doi ani vrea să se facă polițist. El e mic încă, dar cred că doleanțele astea ale lui se vor schimba, dar cert e că-l susțin. Dacă își dorește să fie polițist, atunci așa cum vrea el. Sunt bucuroasă că vrea o meserie de bază, îmi doresc ca oricare ar fi ea să fie o meserie de bază. Vreau să fie pe picioarele lor”, a concluzionat Claudia Pătrășcanu.

Adauga un comentariu