Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu s-a gândit să-și facă o nouă schimbare, dar de data aceasta este una radicală: „Nu-mi mai plac cum sunt, formatul ăsta”

Publicat: 25 ian. 2022
Bianca Dăgușanu machiată strident
Bianca Dăgușanu a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician, la o clinică din Cluj, unde a ales să-și topească buzele

Bianca Drăgușanu, transformare neașteptată! După mai bine de 10 ani, a renunțat la acidul din buze: „În trecut nu aveam minte. Le-am topit”. Vedeta a dezvăluit că vrea o schimbare radicală de această dată!

Bianca Drăgușanu s-a hotărât! Vedeta s-a gândit să-și facă o nouă schimbare, dar de data aceasta radicală. Fosta prezentatoare de televiziune a trecut din nou pragul cabinetului medicului estetician, la o clinică din Cluj, unde a ales să-și topească buzele, pentru ca acestea să ajungă la forma mult dorită.

Bianca Drăgușanu: „De vreo zece ani m-am tot injectat”

După ce timp de zece ani, Bianca Drăgușanu și-a injectat buzele, pentru a le avea mari, acum și le dorește ”subțiri și țuguiate”.

„Procedeul e de durată. Mai întâi le-am topit, iar apoi le reinjectez, timp de câteva luni. Le vreau mai subțiri și țuguiate, nu ca acum”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru impact.ro.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, pentru sursa citată, că ani la rând și-a injectat buzele, pentru că ”nu avea minte” să și le facă, cum vrea acum.

” De vreo zece ani m-am tot injectat. Nu-mi mai plac cum sunt, formatul ăsta. Atunci nu aveam minte, să mi le fac așa ca acum”, a mai spus fosta prezentatoare de televiziune.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este celebră pentru schimbările pe care le-a tot făcut de-a lungul timpului. Vorbim de intervenții estetice făcute în decursul mai multor ani, însă Bianca Drăgușanu nu pare a lăsa „abonamentul” la cabinetele esteticienilor. Recent, vedeta a apelat la o altă intervenție estetică, și anume de cantoplexie.

Este vorba de o intervenție ce are ca scop alungirea ochilor. Frumoasa blondină nu a omis să arate rezulatul „ochilor de pisică”, în toate postările ei de pe internet, acolo unde este foarte apreciată de urmăritorii ei, care nu sunt deloc puțini. Aceasta a declarat că este foarte încântată și că recomandă cu drag această procedură de înfrumusețare.

Cătălin Zmărăndescu, făcut praf de fiul lui!
Comentarii
  • Nu ne mai sufocati in fiecare zi cu articole de kkat cu bagaboante curve si prostituate , interlopi kkați manelisti infractori și traficanți de orice !, nu ne intereseaza boarfa !, sa a fie rușine ca va mai și considerați ziariști și reporteri

Adauga un comentariu