Prima pagină » Radio » Actualitate » Bianca Patrichi de la Survivor, atac dur la adresa unui concurent. „E cățelul de pază al lui Porkolab”

Bianca Patrichi de la Survivor, atac dur la adresa unui concurent. „E cățelul de pază al lui Porkolab”

25 apr. 2023, 14:46,
BZI.ro, în Radio

Fosta „faimoasă” Bianca Patrichi de la Survivor a lansat un atac dur la adresa unui concurent care face parte din fosta tabără adversă. Și nu este singura care îl antipatizează pe fostul „războinic”, acesta scoțându-i pe mulți din sărite. Nu în ultimul rând, cei nouă concurenți rămași în cursă sunt și într-o competiție acerbă pentru a găsi simbolul imunității ascunse.

Sunt din ce în ce mai puțini concurenți la Survivor, astfel că nici nu-i de mirare că încă se mai fac alianțe. Cei rămași în competiție ar face orice este posibil pentru a avea garanția ajungerii în finală. Despre o astfel de alianță a vorbit în ultima ediție a show-ului de supraviețuire și coregrafa Bianca Patrichi, înfierând caracterul îndoielnic al lui Robert Moscalu.

Bianca Patrichi de la Survivor, atac dur la adresa unui concurent

Discuțiile aprinse și tensiunile din tribul Taino nu sunt nici pe departe de a se încheia. O serie de comentarii în ceea ce privește situația dintre Porkolab și Krișan a avut loc între Bianca Patrichi și Carmen Grebenișan. Cele două au dezbătut subiectul și l-au considerat pe fostul „războinic” de partea lor.

„Se simt, la nivel energetic, niște tensiuni ca și cum noi suntem în aceeași tabără, stăm în aceeași baracă. Partea noastră, eu, tu, Ștefi și, mai nou, Krișan, suntem în partea dreaptă. Restul în stânga și nu prea se intersectează. S-a mutat și Krișan de acolo, cred că nu mai suportă nici el tensiunile. Porkolab i-a zis să își ia pătura și să se ducă. Zici că i-a dat casa, că i-a dat papucii”, au discutat Carmen Grebenișan și Bianca Patrichi.

Cât despre presupusa echipă pe care și-a făcut-o Alexandra Porkolab, Bianca Patrichi a ținut să lanseze un atac destul de dur la adresa lui Robert Moscalu.

„Cel mai clar personaj pe care îl are Porkolab lângă ea, ca regină, este nebunul, dacă ne luăm după tabla de șah. Iar acesta este Robert. Îl trimite în toate direcțiile. Este cățelul de pază al lui Porkolab”, a precizat Bianca Patrichi.

Simbolul imunității ascunse la vedere

Întorși în tabără după jocul de recompensă, câștigat de echipa Alexandrei Porkolab, cei nouă concurenți au primit din nou un mesaj cu privire la simbolul imunității ascunse, pe care nimeni nu l-a mai căutat. Se pare că de multe ori au trecut pe lângă el, doar că nu și-au dat seama, iar varianta ca acesta să fie ascuns în pământ nu este exclusă!

„Trib Taino, căutați mai amănunțit simbolul imunității ascunse. Ați fost de multe ori foarte aproape de el. Luați în calcul și că poate să fie îngropat”, se arată în mesajul primit de cei nouă concurenți.

„Încă un indiciu care a făcut vraiște în mințile noastre sau cel puțin în a mea. Nici nu mai știu pe unde să îl caut. Îmi vine să sap toată insula, să iau toți copacii la rând”, a spus Alexandra Porkolab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *