Cancan

Bianca Patrichi, concurentă la Survivor România 2023, are un trecut controversat. Tânăra dansatoare a fost ispită la ,,Insula iubirii”

Publicat: 06 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Patrichi concurentă la Survivor România 2023 are un trecut controversat. Tânăra dansatoare a fost ispită la Insula iubirii
Bianca Patrichi, concurentă la Survivor România 2023, se mândrește că este nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi, de la care a moștenit pasiunea pentru dans.

Bianca Patrichi, concurentă la Survivor România 2023, are un trecut controversat. Aceasta nu este străină de lumea mondenă și a făcut furori încă de pe vremea când a fost ispită la un cunoscut show de televiziune. Bianca Patrichi este de profesie dansatoare, dar este pasionată și de fotografie. Focoasa șatenă a acceptat noua provocare din plan profesional, aceea de a participa la Survivor România și este încrezătoare că va impresiona publicul autohton. Tânăra dansatoare a fost ispită la ,,Insula iubirii” și a cucerit inimile multor bărbați.

Bianca Patrichi, concurentă la Survivor România 2023, are un trecut controversat

Bianca Patrichi este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton. Tânăra este obișnuită cu lumina reflectoarelor și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Aceasta este dansatoare și coregraf, având o carieră artistică de succes. Blondina în vârstă de 33 de ani este absolventă a Facultății de Coregrafie din cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale.” Mai mult, Bianca Patrichi a fost campioană națională la balet. Vedeta colaborează cu numeroși artiști din România și face furori în videoclipurile acestora. Tânăra dansatoare arată spectaculos și nu ezită să se afișeze în ipostaze îndrăznețe la tv, la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare.

Bianca Patrichi a acceptat noua provocare din carieră, aceea de a participa la Survivor România 2023, și este încrezătoare că va cuceri publicul cu energia sa debordantă. Aceasta își asumă trecutul controversat și se bucură din plin de celebritate. Puțini sunt cei care știu că Bianca Patrichi este nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi.

„Da, suntem rude. Dom­nului Cornel Patrichi i-am fost nepoată, dar, din fericire, pe el am avut bucuria să-l întâlnesc când eram deja mare şi îi păstrez o amintire foarte plăcută. De asemenea, am ținut legătura cu doamna Cornelia Patrichi, soția domnului Pa­trichi. Chiar ar fi tre­buit ca, la un moment dat, să colaborăm pro­fe­sional: dânsa a vrut să mă ia ca solistă la Teatrul Constantin Tănase, unde lu­cra, dar în perioada aceea aveam un pro­gram foarte încărcat și mi-a fost im­posibil să mă degrevez de angaja­men­tele deja acceptate.”, a mărturisit blondina.

Bianca Patrichi face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se bucură din plin de celebritate. O altă artistă apreciată de public este Anca Dumitra. Tânăra actriță se află într-o formă fizică de invidiat și pozează sexy pe rețelele de socializare, iar reacțiile internauțior nu întârzie să apară.

Ce spune frumoasa dansatoare despre provocările din carieră

Bianca Patrichi este concurentă la Survivor România 2023 alături de alte vedete îndrăgite de public. Pe lista faimoșilor se află și tânărul milionar Sebastian Dobrincu. Acesta deține o avere impresionantă și are succes în afaceri. Bianca Patrichi a acceptat cu mare entuziasm noul proiect de televiziune, având în vedere faptul că aceasta este mereu în lumina reflectoarelor.

Dansatoarea a participat în trecut la emisiunea „Românii au talent”, a avut rolul de ispită la „Insula iubirii” și a prezentat rubrica meteo la TVR 1. De această dată, Bianca Patrichi este concurentă la Survivor România 2023 și este încrezătoare că va face față cu brio tuturor obstacolelor.

„Întotdeauna am căutat să zâmbesc și să trăiesc momente inedite, speciale, frumoase. Se zice că avem o singură viață… atunci de ce să nu o trăim ? (…) Este momentul pentru o experiență cu totul diferită. Momentul în care accept schimbarea și noutatea.”, a declarat aceasta.

Bianca Patrichi, concurentă la Survivor România 2023, se mândrește că este nepoata regretatului coregraf Cornel Patrichi, de la care a moștenit pasiunea pentru dans. Tânăra blondină se bucură din plin de celebritate și este dornică să cucerească publicul autohton.

Adauga un comentariu