Eveniment-Social

Biblioteca Județeană „Gheorghe Asachi” Iași continuă să-i antreneze pe cititori și în această perioadă a pandemiei de COVID-19

Publicat: 29 apr. 2020

Totul constă în a citi o carte și a trimite o recenzie despre asta. Cele mai bune sunt premiate de biblioteca „Gheorghe Asachi”

Biblioteca Județeană „Gheorghe Asachi” Iași continuă să-i antreneze pe cititori și în acestă perioadă a pandemiei de COVID-19. Totul în cadrul frumoasei provocări intitulate „Și eu scriu despre cărți”. Astfel, în ultimele două săptămâni, iubitorii de lectură au fost provocați, de acasă, să trimită recenzii la cărțile pe care le-au parcurs în dificila stare legată de izolare și distanțare socială. În acest context, a fost lansat și un concurs pentru cele mai bune recenzii.

Premiile Bibliotecii Județene „Gheorghe Asachi”. Cartea locului întâi este „De Profundis”, de Oscar Wilde

Astfel, câștigătoarea este Alexandra-Georgiana Fotea, care a trimis o recenzie pentru cartea „De Profundis”, de Oscar Wilde.

„Ca de obicei, răsplătim efortul tuturor și oferim câte o carte și celorlalți participanți. Este vorba de Bianca-Adina Blioju pentru «Fata care citea în metrou», Petronela Angheluță, Dorel Mancaș pentru cartea «Mă cheamă ora-n poezie», Mărioara Gaia pentru «Bunica mi-a zis să-ți spun că-i pare rău» și Cristina Cobîlas pentru «Jocurile Foamei». Vă mulțumim și așteptăm în continuare recenziile pe adresa de e-mail programe@bjiasi.ro. Pot participa în continuare și cei care au câștigat”, au menționat reprezentanții Bibliotecii Județene „Gheorghe Asachi”.

Premiul provocării intitulate „Și eu scriu despre cărți” constă într-un pachet de cărți și o diplomă, care vor intra în posesia câștigătorilor după ridicarea restricțiilor.

Adauga un comentariu